(1) Bedømmelse

Vare: EX10020609

|

Model: SWJ01L

Svejsejakke i okselæder - størrelse L

kr 969.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 1-3 dage

For store leveringer med fragtfirma udgør portoen 149 DKK, for små bestillinger under 372 DKK udgør portoen 29 DKK.

100% sikker betaling

  • beskyttelsesjakke af okselæder i høj kvalitet
  • varmebestandige og slidstærke syninger af syntetisk tråd
  • holdbar og ildfast
  • strømisolerede knapper
  • praktisk inderlommer
  • høj krave mod vind

PRODUKTBESKRIVELSE

Svejsejakke i okselæder – størrelse L

Til din svejseudrustning hører udover en svejsehjelm og svejsehandsker også en svejsejakke fra Stamos. Modstå kraftig varme, metalsprøjt og gnister med effektiv beskyttelsesbeklædning, der lever op til de professionelle krav. Selvom du kun anvender svejseapparatet af og til, er det vigtigt ikke at løbe nogen sikkerhedsrisiko.

Holdbar og sikker svejsejakke af okselæder fra Stamos Welding

Med denne kvalitetssvejsejakke i størrelse L er din overkrop og arme samt dit tøj beskyttet, når du udfører svejseopgaver. Beskyttelsesjakken er lavet af okselæder og lever op til alle de krav, som svejsearbejdet stiller. Den bekvemme jakke beskrænker ikke din bevægelsesfrihed. Men først og fremmest forhindrer den, at varme, metalsprøjt og gnister giver dig skader og smerter.

Både materialerne, som er af høj kvalitet, men også den førsteklasses udførelse er af central betydning for denne svejse-beskyttelsesjakke. Der er blandt andet brugt syntetiske fibertråde til syningerne, og de er ikke bare enormt slidstærke, men også flammefaste og varmebestandige.

Det anvendte okselæder sikrer jakken en lang levetid. Den er særlig robust imod f.eks. farlige gnister eller almindeligt slid.

Et yderligere plus ved denne varmebestandige og ildhæmmende svejsejakke er de strømisolerede, ikke-ledende knapper. De betyder at du kan bruge jakken, når du arbejder med elektrisk udstyr, som for eksempel svejseapparater og plasmaskærere. Derudover sørger velcrolukningerne for, at den sidder tæt til kroppen.

Den holdbare svejsejakke fra Stamos Weldings svejseudrustning er behagelig at have på, selvom der er tale om arbejdstøj. Dermed kan du stadig føle dig godt tilpas og med fuld bevægelsesfrihed, når du arbejder. Derudover har den en praktisk inderlomme, hvor du kan opbevare mindre redskaber og tilbehør, så du altid har det lige ved hånden.

Hvis nødvendigt, kan den kakifarvede jakkes neonorange krave foldes op. Denne gennemtænkte detalje sørger for, at du med et snuptag har ekstra beskyttelse i nakkeområdet, og den beskytter desuden mod ubehagelig rygvind.

Svejsejakken giver dig pålidelig beskyttelse under alle typer svejseopgaver, f.eks. elektrode-, MIG/MAG-, TIG-, mikroplasma-, punkt- og gassvejsning samt under plasmaskæring og skærebrænding. Denne svejsejakke i okselæder lever op til standarderne i EN Standard ISO 11611:2007, beskyttelsesklasse 2, ildbeskyttelse A1.

OBS: I expondos onlinebutik finder du også andet svejsebeskyttelsesudstyr, såsom automatiske svejsemasker, svejsehjelme og svejsehandsker.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Karaktergivninger og anmeldelser


4.0

Baseret på 1 bedømmelse

01.06.2023

Hier stimmt Preis Leistung