Trustpilot
Tilbud
(4) anmeldelser

Svejseudsugning - 2 sugeslanger - 2200 W

26.799,00 kr. 34.999,00 kr.
Prisen er inkl. 25% moms.

Vare: EX10021491

|

Model: SWG-FUME2200

Laveste pris garanteret
Prisen er inkl. 25% moms.
5% discount ved mindst 3 af samme vare 10% discount ved mindst 5 af samme vare
Samlet pris
Pr. stk.
Rabat
26.799,00 kr.
26.799,00 kr.
0%
76.377,15 kr.
25.459,05 kr.
5%
120.595,50 kr.
24.119,10 kr.
10%
Hovedfunktioner
  • Effektiv - suger skadelige dampe med en filtreringsevne på 99,9 % og en filternøjagtighed på ≥0,3 μm under svejsearbejdet
  • Stort areal - til værksteder på op til 30 m²
  • Kraftig - høj effekt på 2200 W giver en luftgennemstrømning på 2000 m³ i timen
  • Fleksibel – lange sugeslanger der kan tilpasses arbejdspladsen
  • Mobil - fire hjul med stopklodser
Sikre betalingsmetoder
Leveringsinformationer
Returnering og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

TEKNISKE DETALJER

Karaktergivninger og anmeldelser


5.0

Baseret på 4 karaktergivninger

Sorter efter :

for 9 måneder siden Offentliggjort på Expondo Poland

Professionel

Apparatet er meget godt til at absorbere røg under MIG/MAG og TIG svejsning. Helt ærligt så jeg en masse sammenligninger på YT med lignende produkter. Desværre kunne jeg ikke finde en video til dette produkt nogen steder, hvilket er ærgerligt, for enheden opnår virkelig strålende resultater, så det var lidt risikabelt at købe. Efter min mening er det nok en af de bedste enheder man kan købe til svejsning indendørs / garage mv.

Vis den originale anmeldelse

for 9 måneder siden Offentliggjort på Expondo Germany

Jeg købte Stamos med to udsugningsarme for et par uger siden for at gøre min arbejdsplads mere sikker og renere. Jeg må sige, at dette produkt overgik mine forventninger. En af de vigtigste egenskaber, der imponerede mig mest, er den høje sugeevne. Røg fjernes effektivt og hurtigt, hvilket er med til at sikre et rent og sikkert arbejdsmiljø. Forskellen i luftkvaliteten på mit værksted siden installationen af enheden er tydeligt mærkbar. De to udsugningsarme er fleksible og lette at placere, hvilket muliggør nem tilpasning til forskellige arbejdsforhold. De er robuste og bliver, hvor du flytter dem, hvilket er meget vigtigt for et effektivt sug. Systemet er også ret støjsvagt, hvilket er en uventet, men meget værdsat bonus. Prismæssigt, selvom udsugning af svejserøg bestemt ikke er en billig investering, mener jeg, at det er pengene værd, når man tænker på sundhedsbeskyttelse og forbedret arbejdsmiljø. Alt i alt er jeg yderst tilfreds med købet af STAMOS. Den tilbyder fremragende ydeevne og er en vigtig tilføjelse til ethvert svejseværksted. Jeg kan fuldt ud anbefale dette produkt. Der er en lille pris at betale for sikkerhed og sundhed på arbejdspladsen.

Vis den originale anmeldelse

for 9 måneder siden Offentliggjort på Expondo Germany

God kvalitet, metalkabinet

Vis den originale anmeldelse

for 9 måneder siden Offentliggjort på Expondo Germany

Den har solid ydeevne og er en nyttig tilføjelse til mit værksted. På trods af småfejl vil jeg anbefale produktet, især hvis volumen og pris ikke er store problemer for den potentielle køber.

Vis den originale anmeldelse

Du er i gode hænder

på vores hjemmeside!

Vores mål er at kunne tilbyde bæredygtige produkter til konkurrencedygtige priser, alle stemplede med et kvalitetstegn i form af et design, som er udviklet i Tyskland. Vi har efterhånden mere end 100.000 tilfredse kunder, og vi arbejder fortsat på at udvikle nye løsninger, som opfylder vores kunders individuelle ønsker og behov.

Foretrukket af eksperter i hele verden
mere end 16 års erfaring
indenfor internethandel
3 MILLIONER
kunder har købt vores produkter