Vare: EX10030450

|

Model: SBS-MR-2000

Magnetomrører med varmeplade - 5 l - 2.000 omdr./min.

kr 2,799.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 1-3 dage

For store leveringer med fragtfirma udgør portoen 149 DKK, for små bestillinger under 372 DKK udgør portoen 29 DKK.

100% sikker betaling

  • Rørehastighed på 200 til 2.000 omdr. pr. min. giver mulighed for at blande væsker med høj viskositet effektivt og ensartet.
  • Plade på 19 x 19 cm til at blande og opvarme væsker.
  • Kort opvarmningstid til højestetemperaturen 350 °C
  • Perfekt til at blande e-cigaret-væsker med din yndlingssmag.
  • Praktisk stativ inkl. temperaturføler for præcise resultater

PRODUKTBESKRIVELSE

Laboratorieudstyr af høj kvalitet fra Steinberg Systems

Skal du blande kemikalier eller andre væsker i laboratoriet er denne magnetomrører SBS-MR-2000 det ideelle redskab. Magnetomrøreren kan også blande væsker i lukkede beholdere og gør det muligt at omrøre uden at komme i direkte kontakt med væsken. Derved er den perfekt til at blande væske til e-cigaretter.

Den rigtige rørehastighed og temperatur til hver blanding

På varmepladen kan du stille bægre og kolber med en kapacitet på op til fem liter. På det digitale kontrolpanel kan du nemt og bekvemt indstille temperaturen, rørehastigheden og nedtællingsuret. Ved hjælp af displayet har du hele tiden overblik over de valgte værdier. Temperaturen kan indstilles til maks. 350 °C og varmepladen er kendetegnet ved en kort opvarmningstid. Væsken sættes i bevægelse af rørefisken med en hastighed på 200 - 2.000 omdr. pr. min. Dermed kan du også blande væsker med høj viskositet effektivt og ensartet. På nedtællingsuret kan du indstille tiden op til maks. 9.999 min. Varmepladen og rørefunktionen kan anvendes uafhængigt af hinanden.

Magnetomrøreren med varmeplade er udstyret med et stativ som efter behov kan monteres direkte på det pulverlakerede kabinet. Stativet er først og fremmest beregnet til temperaturføleren som giver præcise temperaturværdier. Alt i alt imponerer magnetomrøreren i kraft af sin stabile konstruktion af stål såvel som den modstandsdygtige varmeplade.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Karaktergivninger og anmeldelser