Trustpilot
(1) anmeldelse

Industrivægt - certificeret - 150 kg / 50 g

2.499,00 kr.
Prisen er inkl. 25% moms.

Vare: EX10200001

|

Model: BEKO+LCD035X040150-B1

Lav lagerstand

Skynd dig! Der er kun få varer tilbage!

Prisen er inkl. 25% moms.

På lager!

Levering ca. fredag 26. juli
stk.
Rabat
Pr. stk.
1+
0%
2.499,00 kr.
3+
5%
2.374,05 kr.
5+
10%
2.249,10 kr.
10+
15%
2.124,15 kr.
Hovedfunktioner
  • Kalibreret og godkendt til køb og salg
  • målenøjagtighed på 20 g (ved 60 kg) eller 50 g (ved 150 kg)
  • Moderne LCD-display med baggrundbelysning og foldbart stativ
  • Lang batterilevetid på op til 100 timer
  • Stor vejeplade i rustfrit stål
  • RS 232 til dataoverførsel via forskellige protokoller
Sikre betalingsmetoder
Leveringsinformationer
Returnering og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

Industrivægt - certificeret - 150 kg / 50 g

Uanset om din virksomhed sender varer eller sælger direkte, er en præcis vægt grundlaget for at du kan drive forretning. Industrivægten fra TEM leverer pålidelige og præcise målinger og er godkendt til køb og salg. Den praktiske industrivægt er let at betjene, transportabel og har en maks. vejekapacitet på 150 kilo.
Industrivægten er godkendt til køb og salg med M-certifikat. Den leveres forkalibreret men skal afhængig af national lovgivning muligvis gennem endnu en godkendelsesprocedure.
Vægtens præcision afhænger af den maksimale vægt du ønsker at veje. Industrivægten fra TEM har to måleområder, for at højne præcisionen når du vejer lettere objekter. Ved en maksimal vægt på 60 kg viser vægten resultater med en afvigelse på 20 g. Ved en maksimal vægt på 60-150 kg er afvigelsen højst 50 g. Certifikatet skal fornys efter 2 år for at sikre at afvigelserne ikke er større end de her nævnte værdier.
De målte værdier bliver vist på et moderne LCD-display som er fæstnet på vægten med et sammenklappeligt stativ. Cifrene på displayet er store og letlæselige. En baggrundsbelysning sikrer at du selv under dårlige lysforhold kan aflæse resultatet. Du kan indstille displayet til at være tændt hele tiden eller kun tænde når der stilles en genstand på vejepladen.
Displayet kan drejes så du altid kan se det så godt som muligt. Det kan både vende væk fra eller ind mod industrivægten alt efter dine behov i det daglige arbejde.
Kontrolpanelet giver dig et godt overblik og er enkelt at betjene. Fem knapper lader dig styre de forskellige funktioner: Tænd, baggrundsbelysning, tarering, måleområde og nulstilling. Derudover viser et signal på displayet når vægten står i vatter og lydsignaler informere dig om de forskellige funktioner. Et gennemsigtigt overtræk beskytter displayet mod vandsprøjt, støv og urenheder.
Displayet er batteridrevet så vægten kan transporteres med og anvendes overalt. Batteriet har en levetid på op til 100 timer og en statusbjælke viser hvornår det skal lades op igen. Under opbevaring og transport kan stativet klappes sammen.
Vejepladen er fremstillet i robust rustfrit stål. Da pladen er åbent til tre sider, kan du også veje objekter som er større end pladens mål på 35 x 40 cm. Et lille metalgitter beskytter stativet til displayet under arbejdet. For at sikre at vægten står stabilt og i vatter, kan du justere fødderne i højden.
Industrivægten har en RS-232 port hvormed du kan oprette forbindelse til en computer eller kasseapparat. Til dataoverførsel står forskellige komunikationsprotokoller til rådighed såsom: DIALOG 06, TEM, TISA, DELTA, CAS(NCI) eller ACLASS.

TEKNISKE DETALJER

Karaktergivninger og anmeldelser


5.0

Baseret på 1 karaktergivning

Sorter efter :

for 10 måneder siden Offentliggjort på Expondo Germany

Udvid skalaen

Denne skala lever op til alle mine forventninger. Let, robust og stor platform. Funktionelt display. FANTASTISK!!

Vis den originale anmeldelse

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan jeg stille op hvis min vægt går i stykker?

Vi tilbyder en professionel service hvor dit apparat bliver repareret ved en autoriseret servicepartner. Hvis du har problemer med din vægt, skal du tage kontakt til os.

Du er i gode hænder

på vores hjemmeside!

Vores mål er at kunne tilbyde bæredygtige produkter til konkurrencedygtige priser, alle stemplede med et kvalitetstegn i form af et design, som er udviklet i Tyskland. Vi har efterhånden mere end 100.000 tilfredse kunder, og vi arbejder fortsat på at udvikle nye løsninger, som opfylder vores kunders individuelle ønsker og behov.

Foretrukket af eksperter i hele verden
mere end 16 års erfaring
indenfor internethandel
3 MILLIONER
kunder har købt vores produkter