Trustpilot
(2) anmeldelser

Pakkevægt - certificeret - 150 kg / 50 g

1.999,00 kr.
Prisen er inkl. 25% moms.

Vare: EX10200026

|

Model: BEK+C030X050150-F-B1

Prisen er inkl. 25% moms.

Leveringstid ca. 2-5 hverdage
Hovedfunktioner
  • Kalibreret, certificeret og godkendt til køb og salg
  • Kompakt vejeplade på 50 x 40 cm samt bærehåndtag
  • Certificeret nøjagtighed på 20 g (60 kg) eller 50 g (150 kg)
  • moderne LCD-display med baggrundsbelysning
  • Batteri med 100 timers levetid
  • Mulighed for dataoverførsel via RS232-port
Sikre betalingsmetoder
Leveringsinformationer
Returnering og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Karaktergivninger og anmeldelser


4.5

Baseret på 2 karaktergivninger

Sorter efter :

for 3 år siden Offentliggjort på Expondo Switzerland

Bare fedt!

Først var jeg lidt skeptisk, fordi 1. varerne skulle sendes tilbage til Polen (så de kommer også derfra, hvilket senere blev bekræftet) og 2. der er en hel del negative anmeldelser generelt! Ikke desto mindre bestilte jeg TEM-vægten fra expondo, fordi jeg ikke kunne finde noget sammenligneligt til en rimelig pris. Og jeg ville heller ikke have kinesiske varer. Jeg fandt det rart, at TEM kommer fra Tyrkiet, og deres hjemmeside er også overbevisende. Nå, pakken kom virkelig fra Polen og meget hurtigt! Hvad var virkelig fantastisk: pakken havde ikke den mindste skade, intet! Det så ud som om det kun var blevet transporteret 5 km. Jeg var og er begejstret! Displayet er pakket separat og godt polstret, resten er samlet i æsken. Efter en kort testfase må jeg sige: den bedste pakkevægt til rådighed til prisen og også meget god kvalitet af elektronikken! Desværre er chassiset lidt grimt (kanterne ikke afgratede), men det er gemt under vejefladen og du kan ikke se det og behøver ikke røre det, så fuldmærker! Det er også værd at nævne: vægten leveres komplet med et batteri. Strømforsyning og RS232 kabel samt stikadapter! Hos Kern skal du betale ekstra for alt, hos TEM er det alt inklusive! Nu vil jeg gerne takke expondo for deres ekstremt hurtige svar og meget kundevenlige service! Jeg har aldrig oplevet noget lignende før, sådan skal det altid være, fantastisk! Mange tak til fru Teschner :-). Takket være dig var dette ikke den sidste ordre...

Vis den originale anmeldelse

for 3 år siden Offentliggjort på Expondo France

AT ANBEFALE

Godt materiale. Til gengæld har jeg bestilt hos jer to gange nu og LCD-skærmene kommer i stykker. Heldigvis er din retur-eftersalgsservice i top!

Vis den originale anmeldelse

Du er i gode hænder

på vores hjemmeside!

Vores mål er at kunne tilbyde bæredygtige produkter til konkurrencedygtige priser, alle stemplede med et kvalitetstegn i form af et design, som er udviklet i Tyskland. Vi har efterhånden mere end 100.000 tilfredse kunder, og vi arbejder fortsat på at udvikle nye løsninger, som opfylder vores kunders individuelle ønsker og behov.

Foretrukket af eksperter i hele verden
mere end 16 års erfaring
indenfor internethandel
3 MILLIONER
kunder har købt vores produkter