Trustpilot

Trækspil 12V

På køreturen i uvejsomt terræn er det godt at have et trækspil 12V med i bagagen. Det har en høj trækkraft og er nemt at montere. Et offroad spil er guld værd i nødsituationer hvor køretøjet sidder fast i sand eller mudder.

Trækspil 12V fra expondo i uvejsomt terræn

Et elspil 12V er den bedste og sikreste metode til at trække en genstand til sig og dermed yde hjælp i en svær situation. Særligt med køretøjer er elspil 12V en fordel. Er bilen kørt fast i mudder, eller havnet i en grøft, er expondos 12v trækspil den perfekte hjælp.

I reglen fastgøres et 12V-spil altid til midten af køretøjets for- eller bagside. Man kan dog også sætte det på anhængertrækket. Ved at sætte trækspillet på midten får man en optimal trækkraft.

Da grundideen med et elspil 12V er at trække tunge genstande, er det perfekt til at bjærge køretøjer i vanskeligt terræn. Det elektriske trækspil kan hjælpe biler og quads fri af mudder og lignende. Også indenfor skovbrug er et trækspil 12V en nyttig hjælp. Men det kan også bruges som elspil til bådtrailer.

El-spil 12 volt fra expondos onlinebutik har den fornødne kraft til at overvinde forhindringerne. Varemærket MSW Motor Technics står for kvalitet du kan stole på. Af andre produktkategorier fra MSW Motor Technics kan nævnes borehammere og nedbrydningshammere .

expondo – specialist i løbekatte, wiretaljer og trækspil

Vi har et stort udvalg af løfteudstyr på vores hjemmeside, uanset om du skal bruge en wiretalje, kædetalje eller løftestrop. Vores løftegrej er stabilt konstrueret og pålideligt. Vores trækspil 12V er særligt konstrueret til dig der stiller ekstra krav, med en stærk elektromotor der trækker stålkablet, og kan yde noget ud over det sædvanlige.

Vores 12V trækspil anvender et 3-trins planetgear der er med til at reducere slid på motoren. Og med den lave egenvægt er alle vores elspil 12V nemme at håndtere i dagligdagen. Også de billige løbekatte af mærket MSW er slidstærke og af en førsteklasses forarbejdning. De er perfekte til lagerrum med høje reoler eller lukkede rum. Med vores elektriske løbekatte er der ikke længere noget der står i vejen for en professionel transport af tunge genstande. Du finder her den samme kvalitet som kendetegner vores 12V-spil.

expondos trækspil og løfteudstyr henvender sig til både private og firmakunder. Produkterne har konkurrencedygtige priser, er brugervenlige og effektive. Forsød dit terrængående eventyr med et offroad spil fra expondo.

Kan et trækspil 12V bruges til andet end at bjærge køretøjer?

Ja, spillet kan også bruges til f.eks. træfældning. Det er dog vigtigt at være opmærksom på de korrekte sikkerhedsforanstaltninger, samt ikke at overstige den maks. trækkraft.