Trustpilot
Tilbud
(5) anmeldelser

Rund pavillon - 3,5 m - 180 g/m² - vinrød

1.999,00 kr. 2.199,00 kr.
Prisen er inkl. 25% moms.

Vare: EX10250050

|

Model: UNI_PERGOLA_3.5RR

Laveste pris garanteret
Prisen er inkl. 25% moms.

På lager!

Levering ca. torsdag 25. april
Hovedfunktioner
  • Elegant, rund havepavillon der er fremstillet af de bedste materialer, og skaber en enestående atmosfære i haven
  • Pavillonen bliver din nye yndlingsplads i haven, til grillfest og fødselsdag. Den runde form passer ind i alle havemiljøer og kan også bruges på stranden
  • Restauranter kan øge deres indtjening ved at give gæsterne en skyggefuld plads om dagen og en hyggelig atmosfære i aftentimerne
  • Tagpresenning af kraftigt, vandtæt polyester
  • Nem at slå op – alt tilbehør til montering medfølger
  • Stabilt stel af stål – langtidsholdbart, fri for metalsplinter, resistent mod rust og miljøvenligt
Sikre betalingsmetoder
Leveringsinformationer
Returnering og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Karaktergivninger og anmeldelser


4.6

Baseret på 5 karaktergivninger

Sorter efter :

for 8 måneder siden Offentliggjort på Expondo Switzerland

Flag

Hurtig levering, god kvalitet, alt OK.

Vis den originale anmeldelse

for 2 år siden Offentliggjort på Expondo Finland

Pavillon

Perus tidligere anmeldelser af den grønne paviljon, Det var min egen skyld, at taget var utæt. Det bliver ved med at regne. Ellers er det tid til Hepponen Paviljonki.

Vis den originale anmeldelse

for 4 år siden Offentliggjort på Amazon Germany

Fantastisk - men montering...

Jeg skriver mit første indtryk af pergolaen ned her. Efter at have kigget på et par pergolaer og læst anmeldelserne, besluttede jeg mig bevidst for denne model, som er lidt dyrere end sammenligningsmodellerne. Leveringen var meget hurtig og efter udpakning var alle de dele der var angivet i beskrivelsen der Montering: Jeg vil trække en halv stjerne fra her, simpelthen fordi samlevejledningen er noget for puslekonger. Selvom alle dele og rækkefølgen er beskrevet, er tegningerne simpelthen forfærdelige, og der er ingen yderligere beskrivelse udover selve tegningerne. Derudover anvendes en hel række forskellige skruelængder, hvoraf nogle kun afviger med få millimeter i længden. Alle skruer og andre små monteringsdele opbevares i en pose - løst! Først og fremmest betyder det at sortere små dele omhyggeligt. Ellers sker det for sådan en som mig, at skruer er skruet i med den forkerte længde og i sidste ende skal fjernes igen, simpelthen fordi man ikke rigtig kiggede godt efter. Irriterende! Det sker heldigvis kun én gang. Hvis alt er sat ordentligt op, har du fred og ro.Materiale: Godt! Alle dele virker robuste. Det, der især fangede min opmærksomhed, er belægningen. Selv når skruerne skrues i, hvor noget af overfladen fra tid til anden bliver "skrabet", forbliver den intakt uden at afsløre metallet nedenunder. Der er derfor lille risiko for rust. Belægningen virker ret tyk for mig. Jeg har set noget andet Forsider: Godt! Robust materiale med egen belægning. Det første indtryk er virkelig ok. Det mangler at se, om materialet forbliver på denne måde hele sommeren. Jeg melder tilbage Helhedsindtryk efter montering: Rigtig godt. Min kone og jeg nød det virkelig, selvom opsætningen var lidt irriterende på grund af den dårlige beskrivelse. Samlet set gør det et værdifuldt og solidt indtryk. Delen har forbedret vores have markant. Som jeg sagde til min kone, så er "sjovfaktoren" i vores have steget markant, og det skal vise sig, om vi stadig bliver lige så begejstrede om et år. Men indtil videre - fantastisk. Ingen fortrydelser om køb.

Vis den originale anmeldelse

sidste måned Offentliggjort på Expondo Germany

Forårs opvågning

Top mht levering. Pakken ankom 2 dage efter bestilling. Alle dele blev tjekket, alt var til stede og alle små dele blev leveret pakket og tildelt. Kan ikke være bedre. Vi har ikke sat op endnu, fordi vejret ikke tillader det endnu. Vi vil meget gerne vende tilbage til det igen snart. Men først og fremmest...tak for den hurtige service.

Vis den originale anmeldelse

for 4 år siden Offentliggjort på Amazon United Kingdom

Hoved stegt på bygning

Første ting først. Det var et mareridt at bygge dette. Det hele virkede ret ligetil, men du bliver nødt til at sætte en af brikkerne på hovedet og have en smule usymmetrisk med resten. Når du sætter den runde øverste del af taget sammen, ser det meget lige frem. Der er to typer stykker at sætte sammen, den ene er mærket 3 en er mærket 4. Den ene kant af hver er buet for at passe mod benstangen, den anden kant er lige, hvor du passer 3 og 4 sammen, der er en lille cirkelfunktion og et beslag til tagstængerne i midten af 3 og 4. Bortset fra....når man kommer til det sidste stykke virker det ikke, det er ude af symmetri. Jeg brugte over en time på at finde ud af, hvor jeg var gået galt, men gav op til sidst og placerede bare det sidste stykke på hovedet. Heldigvis påvirkede det ikke resten af bygningen på nogen måde. Taget går stadig på, og gardinerne kan stadig hænge og glide fint. Det tog bare en latterlig lang tid at bygge, hvad der er en grundlæggende nok struktur på grund af denne forvirring. Jeg har inkluderet billeder, som vil give mening for alle andre, der forsøger at bygge en. Den kom i to kasser, en kasse havde alle tegn på, at den var blevet pakket om, den så ud som om den havde været en anden eller en retur. Den anden æske var fin alt indholdet så nyt og uberørt ud. Et af stykkerne var bøjet, se mine vedhæftede billeder. Jeg gætter på, at nogen havde det før mig og fik deres hoved stegt med emnet på hovedet og sendt mig tilbage efter at have været skødesløs og bøjet et stykke. Det er et dejligt lysthus, det er en solsejl, taget er ikke vandtæt, det regnede på det er første udflugt og kraftig regn vil komme igennem som en tåge med lejlighedsvis dryp. Jeg har tænkt mig at købe vandtæt og behandle taget for at gøre det tørrere nedenunder. Lysthuset er lavet af robust metal, men det er ikke særlig stabilt fritstående, så du bliver nødt til at gøre brug af para-snore og jordpløkker. Vores er på terrasse, så benene er skruet ned, og jeg har kørt para-snoren fra toppen til omgivende hegn, og den er stabil. Lysthuset er til lejlighedsvis brug, men det er ikke noget, du kan skille fra butikken og derefter sætte op igen i en fart. Jeg skal se om jeg kan købe nyt tagmateriale til fremtiden og lysthuset skal op i starten af sommeren og så ned til sidst, tagmaterialet kan nemt nok fjernes og opbevares når det ikke skal være i brug et stykke tid for at redde det fra vejret og fuglerod. Det er et dejligt lysthus, og til prisen er jeg glad for det, det passer perfekt til mit terrasseområde og omkring vores spabad, men det kræver lidt tid til det første bygning og skal passes godt på, for at den holder mere end et par år.

Vis den originale anmeldelse

Du er i gode hænder

på vores hjemmeside!

Vores mål er at kunne tilbyde bæredygtige produkter til konkurrencedygtige priser, alle stemplede med et kvalitetstegn i form af et design, som er udviklet i Tyskland. Vi har efterhånden mere end 100.000 tilfredse kunder, og vi arbejder fortsat på at udvikle nye løsninger, som opfylder vores kunders individuelle ønsker og behov.

Foretrukket af eksperter i hele verden
mere end 16 års erfaring
indenfor internethandel
3 MILLIONER
kunder har købt vores produkter