Værktøjskasser

Gå på opdagelse i vores store produktsortiment
flere kategorier

1 - 24 48 produkter

Dette søgefilter gav ingen resultater
1 ud af 2

En værktøjskasse af høj kvalitet er den ideelle løsning for håndværkere til at opbevare og transportere værktøjet. De findes i forskellige størrelser og med forskellig volumen. Du kan finde en værktøjskasse der passer til lige netop dine behov. En alu-værktøjskasse er robust og perfekt til at beskytte dit værktøj. I denne kategori kan du finde et væld af forskellige typer værktøjskasser til professionel brug i håndværksfirmaer. 

Metal-værktøjskasse til firmaer og hobbyhåndværkere 

En alu-værktøjskasse er et fornuftigt valg for både håndværksfirmaer, private værksteder og hobbykældre. I værktøjskassen kan håndværkere og hobbyfolk opbevare forskelligt værktøj, små maskiner, arbejdsmaterialer og tilbehør på en sikker og overskuelig måde. En stor fordel ved aluminium er at materialet er letvægtigt. Selv i fyldt tilstand er det legende let at transportere værktøjskassen. Producenterne af værktøjskasserne har udstyret dem med ergonomisk formede håndgreb så de er komfortable at bære med overalt. De fleste modeller har nittede hængsler af robust aluminium. Fabrikanterne har sørget for at holde værktøjskassernes egenvægt så lav som muligt, og samtidig producere solide hængsler. Såvel som i værkstedet som ude på kundebesøg er værktøjet beskyttet mod fugt, støv og urenheder, direkte sollys og andre skadelige påvirkninger. 

Fordelene ved en alu-værktøjskasse

  • Værktøj, apparater og arbejdsmaterialer er altid sikkert opbevaret 

  • Den lave egenvægt gør aluminiumsværktøjskassen perfekt til transportabel brug 

  • Egnet til alle håndværkere og hobbyværksteder 

  • Kæderne indeni værktøjskassen gør at låget kan stå åbent 

Alle vores værktøjskasser af aluminium har en høj belastningsevne og kan holde i mange år fremover. Materialet af rillet aluminium kan tåle ydre påvirkning. Da aluminium er komplet rustfrit, er selv permanent fugtighed ikke noget problem for materialet. Efter behov er det muligt at få en speciel alu-værktøjskasse der er vandtæt, og dermed perfekt til opbevaring og transport af elværktøj. I vores sortiment finder du også en særlig alu-værktøjskasse til trailer. Nogle alu-værktøjskasser har kæder indeni værktøjskassen beregnet til at holde låget åbent. De kan f.eks. bruges til autoværktøj

På autoværksteder, indenfor træ- og metalforarbejdning, i industrien, indenfor transportområdet og hobbyværkstedet er værktøjskasser uundværlige. Inden valget af værktøjskasse bør man overveje, hvor stor en volumen man har brug for. Værktøjskasserne findes i et væld af former og størrelser. Vi har f.eks. en værktøjskasse på hjul, en værktøjstrolley og en værktøjskuffert af hård plast med skumindlæg til værktøj. Find den værktøjskasse der passer til netop dig, og bestil allerede i dag. 

Se også vores øvrige værkstedsinventar, vi har f.eks. et rullebræt til at arbejde under personbiler, lastbiler og landbrugsmaskiner.