Trustpilot

Bordvægte

Tilbud
Bordvægt - 10 kg / 1 g
Steinberg Systems
(12)

Bordvægt - 10 kg / 1 g

Mål (LxBxH)
21.5 x 15 x 4 cm
179,00 kr. 219,00 kr.
Tidsbegrænset tilbud
Laveste pris garanteret
På lager
GRATIS LEVERING ca. 2.5

Bordvægtene fra expondo overbeviser med deres attraktive design og høje funktionalitet. De har en høj nøjagtighed indenfor forskellige vejeområder. Batterilevetiden er over gennemsnittet og gør det muligt at have meget lange arbejdsdage uden at skulle bekymre sig om en stikkontakt i nærheden. Hos expondo lægger vi stor vægt på funktionalitet, hvilket ligeledes kan ses på vores butiksvægte og industrivægte. I kategorien bordvægte har vi også en køkkenvægt og en digital køkkenvægt. 

 Bordvægte med en høj præcision 

Bordvægtene har en praktisk mulighed for tarering. Hermed undgår man at emballagen bliver regnet med i den samlede vægt. De moderne LCD-displays giver bordvægtene et stilfuldt udseende. Vores vægte overbeviser med deres funktionalitet, tidløse design og gode forhold mellem pris og kvalitet. Med det store vejeområde og det kompakte design er en bordvægt perfekt til arbejdssteder hvor pladsen er begrænset, f.eks. i boder på markedspladser. Med en vægt fra expondo føler kunderne sig aldrig snydt! Du kan selv indstille vægtenheden som du ønsker. 

Se også vores udvalg af professionelle grill og Bain Marie-vandbade. For os er det vigtigt at tilbyde produkter der kan tåle at blive brugt hver eneste dag, og som indgår naturligt i dine arbejdsprocesser. 

Billig bordvægt fra expondo med en høj kvalitet 

Siden vores grundlæggelse i 2007 har vi til stadighed udvidet vores kundekreds. Vores klare mål er kundernes tilfredshed. Vores medarbejderes høje motivation og kompetence er den drivkraft som kunderne i sidste ende nyder godt af. I årevis har vi haft et tæt samarbejde med de samme producenter så vi kan tilbyde pålidelige produkter til konkurrencedygtige priser. Vores lave priser betyder dog ikke at vi går på kompromis med kvaliteten - tværtimod! Vores årelange samarbejde med producenterne gør det muligt at tilbyde et yderst fornuftigt forhold mellem pris og kvalitet. 

Er du også på udkig efter produkter til håndværksvirksomheder? Her har vi f.eks. borehammere af høj kvalitet fra MSW Motor Technics. De overbeviser med deres førsteklasses forarbejdning og kan arbejde i selv de hårdeste materialer. På expondos hjemmeside er der også et stort udvalg af udstyr til industrivirksomheder

Der er mange fordele ved at handle hos expondo. Der kommer ingen yderligere forsendelsesomkostninger ved levering i Danmark. Alle portoomkostninger er allerede inkluderet i prisen. Derudover står vores venlige og kompetente kundeservice klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål. Bestil din bordvægt hos expondo allerede i dag! 

Hvad betyder tarering? 

Tarere betyder at bestemme nettovægten ved at trække taraen (vægten af emballagen) fra. Funktionen er velegnet til genstande der ikke kan vejes selvstændigt uden en emballage, beholder, papkasse e.l. 

Hvor præcis er en køkkenvægt? 

De fleste køkkenvægte fra expondo har en nøjagtighed på 1 g. Men vi har også modeller med 5 g og 0,1 g præcision.