Tilbud
(3) Anmeldelse

Vare: EX10080104

|

Model: BCPM-1200LBB

Køkkenmaskine 1.200 W - 5 l - planetrøreværk - mintblå

kr 559.00 kr 889.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 1-3 dage

For store leveringer med fragtfirma udgør portoen 149 DKK, for små bestillinger under 372 DKK udgør portoen 29 DKK.

100% sikker betaling

  • Kraftig køkkenmaskine til at ælte, røre og piske – inkl. tilbehør
  • Røreskål med en stor volumen på 5 l
  • Kraftig effekt på 1.200 watt giver perfekte resultater samtidig med at betjeningen er enkel og brugervenlig
  • 6 hastighedstrin og planterøreværk giver blandingen den perfekte konsistens
  • Let rengøring takket være aftagelige elementer

PRODUKTBESKRIVELSE

Multi-køkkenmaskine til tung dej og let nydelse

Denne kompakte køkkenmaskine fra bredeco er et robust multifunktionsapparat med en høj ydeevne. Apparatet er egnet til at røre, piske og ælte forskellige ingredienser. Maskinen leveres inkl. piskeris, dejkrog og rørekrog. Takket være det særlige planetrøreværk har du de bedste forudsætninger for et godt resultat, uanset om det drejer sig om dej, desserter, æggesnaps eller piskefløde.

Kraftig køkkenmaskine til et væld af formål fra bredeco

Denne køkkenmaskine forener et væld af forskellige funktioner i et apparat. Maskinen selv er egnet til at ælte, røre og piske forskellige ingredienser. Uanset hvad du vil tilberede, kan du gøre det hurtigt, præcist og samtidig have et rent arbejdsbord.

Takket være en høj effekt på 1.200 watt og seks hastighedstrin er denne køkkenmaskine særdeles effektiv og kan i løbet af kort tid forarbejde et væld af forskellige ingredienser. Hertil kommer et planetrøreværk hvor dejkrogen og piskeriset drejer om deres egen akse, samtidig med at de kører rundt langs skålens kant. Via de modsatrettede bevægelser bliver ingredienserne grundigt blandet og havner til sidst inde på midten af skålen. Da maden ikke sidder i siden, bliver den færdige blanding mere ensartet.

Takket være den robuste konstruktion af brudsikre og førsteklasses materialer er denne køkkenmaskine ekstra langtidsholdbar. Samtidig imponerer køkkenmaskinen i kraft af sin nemme rengøring. Skålen og tilbehøret er nemme at tage ud når de skal vaskes op, eller udskiftes.

I det hele taget er denne køkkenmaskine designet med vægt på brugervenlighed. Hastigheden kan indstilles individuelt så den passer til de forskellige opskrifter. Et hul i låget gør det muligt at tilsætte ingredienserne lidt efter lidt. Køkkenmaskinen leveres inkl. skål, dejkrog, rørekrog og piskeris.

Køkkenmaskinen er designet så den er pladsbesparende i køkkenet, men samtidig har en røreskål med en stor volumen på 5 l. Takket være den rummelige skål kan du tilberede en stor portion på kort tid. Dette gør denne køkkenmaskine til den perfekte familiemaskine.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Karaktergivninger og anmeldelser


5.0

Baseret på 3 karaktergivninger

01.06.2023

Sehr empfehlenswert erfüllt alle Ansprüche

01.06.2023

Kiva kone ja jaksaa vaivata taikinan hyvin. Tosin kone nousee turhan herkästi "auki"asentoon mutta onneksi pysähtyy. Lähetyksen perille saamisessa oli ongelmia koska vastaanottajan puhelinnumero puuttui lähetyksen päältä.

01.06.2023

Mycket nöjd, men hade önskat en bruksanvisning på svenska