Dehydratorer
Dehydrator - 1500 W - 16 hylder - Royal Catering
Dehydrator - 500 W - 6 hylder
Dehydrator - 3.150 W - Royal Catering - 32 tørrehylder - 2 kamre
- Første
- 1
- Sidste
- ‹‹
- ‹
- 1
- ›
- ››
En dehydrator er et uundværligt køkkenredskab. Den tørrer ingredienserne forsigtigt uden at påvirke smagen eller næringsindholdet. Den har flere anvendelsesmuligheder som tørremaskine til frugt og svampe eller beef jerky-dehydrator. I det professionelle køkken er en dehydrator et redskab der bruges til at forlænge holdbarheden af forskellige ingredienser og gøre konsistensen mere interessant.
Bevarer næringsindholdet og den fine smag
Forskellen mellem at bruge en dehydrator og en ovn er at dehydratoren giver et mere ensartet og professionelt resultat. Da råvarerne ikke opvarmes til mere end ca. 35-68 grader, påvirkes næringsstofferne ikke. En frugt - og grøntsagssnitter kan være med til at forbedre resultatet yderligere, da den sikrer, at alle skiverne har samme størrelse.
På tørrehylderne placeres de madvarer man ønsker at tørre. Efter brug er tørrehylderne legende lette at rengøre. Tørrehylderne er hullede hvilket får den varme luft til at cirkulere, så man får et mere ensartet resultat. I sortimentet finder du dehydratorer i forskellige størrelser og med 6, 8 eller 10 tørrehylder. En god frugttørrer-maskine når meget hurtigt op på den valgte temperatur. Når tiden er gået, slukker dehydratoren automatisk. Temperaturen holdes konstant og svinger ikke, hvilket betyder, at alle typer madvarer kan tørres hurtigt, jævnt og effektivt. En dehydrator er et uundværligt redskab til konservering af råvarer. Er du på udkig efter en komplet udrustning til din restaurant, så tag et kig på vores vakuumpakkere , frysere, blendere, dejrullere og destillationsapparater .
Frugttørrer-maskine til professionelle køkkener
Dehydratorer kan bruges vidt og bredt, f.eks. i bagerier, restauranter, juicebarer og caféer. Udover svampe og frugt kan den bruges som dehydrator til kød.
Under tørringsprocessen forsvinder væsken fra råvarerne hvilket gør, at holdbarheden forlænges. Den skånsomme proces bevarer råmaterialets struktur, samtidig med at smagen forstærkes og koncentreres. Det er muligt at lave dine egne krydderier ved hjælp af en dehydrator, f.eks. krydderurter eller forskelligt smagstilsætningspulver. Dehydrerede råvarer kan anvendes som de er, eller tilføres væske igen ved at lægge dem i vand inden tilberedningen. Dette er almindelig praksis når svampe bruges i madlavning.
Dehydratorer er nemme at vedligeholde og produkterne i serien har tørrehylder der tåler opvaskemaskine. Det gør det nemt at bruge udstyret i den daglige drift, uanset hvilken aktivitet der er tale om.
Med tørringen kan man fremstille sunde og velsmagende råvarer som også har en meget lang holdbarhed. Når du køber en tørremaskine til frugt hos os, får du professionelt udstyr med garanteret høj kvalitet. Der gælder tre års garanti på alle produkter. Bestil din dehydrator på vores hjemmeside og få leveret den gratis!
Hvad kan man lave med en dehydrator?
Æble- og bananchips, kød, tørrede grøntsagsskiver, fisk og krydderier.