Køkkenmaskiner

Leder du efter en effektiv og professionel køkkenmaskine der klarer opgaven for dig? Du behøver ikke lede længere - hos expondo finder du hvad du leder efter! Med en røremaskine kan du komme langt i dit daglige køkkenarbejde uden at skulle anvende mange kræfter på at ælte dej, piske eller røre. Du skal bare smide ingredienserne i, tænde for maskinen og læne dig tilbage.

Billig køkkenmaskine fra expondo

Ud over den høje ydeevne skal en køkken-maskine naturligvis også se godt ud i køkkenet. Designet og betjeningen af køkkenmaskinerne i vores onlinebutik er tiltalende og moderne. Det vigtigste er naturligvis hvad apparaterne kan - det stilfulde design er blot en bonus. Takket være den store skål i rustfrit stål er den meget nem at rengøre, og du kan vælge mellem piskeris, dejkrog og rørekrog alt efter, hvad du tilbereder. Køkkenmaskinerne er nemme at indstille til den hastighed du ønsker – der er 10 forskellige hastighedsindstillinger!


Hos expondo finder du et bredt udvalg af restaurantudstyr: ismaskiner , tallerkenvarmere , müslidispensere , mostpressere og andet udstyr der kan være nyttigt, når du driver en restaurant, eller har brug for produkter til en spisesal.


De produkter vi forhandler, er designet til professionel brug og derfor er det vigtigt, at vores produkter har en høj kvalitet og lang levetid. Vi ved at uanset om du investerer i køkkenredskaber eller nye køkkenmøbler , er det vigtigt og nødvendigt at produktet holder, hvad det lover, så du kan fokusere på det, der er vigtigt i din virksomhed - at lave god mad til dine gæster. Tag et kig i vores velassorterede onlinebutik for restaurationsbranchen og bestil dit køkkenudstyr i dag - leveringen er selvfølgelig inkluderet i prisen!

Pålidelige produkter

Produktionen af køkkenmaskiner og alle andre produkter hos expondo er en vigtig proces, som ligger os meget på sinde. Vi sørger for at alle produkter bliver grundigt testet under fremstillingsprocessen - fra start til slut - for at sikre at de krav som EU har fastsat, er opfyldt. Vi ønsker at sikre at vores kunder får de produkter, de forventer, men også at sikkerheden er af højeste standard. Vi har været aktive indenfor onlinehandel siden 2007 da vi har været i stand til, at skabe gode relationer med vores producenter, hvilket betyder, at vi kan holde priserne på et konkurrencedygtigt niveau.


Mærker som Royal Catering er vi meget stolte af at kunne levere til vores kunder, da vi kender den høje kvalitet af disse produkter.
Hvis du brænder for at give dine gæster den bedst mulige oplevelse, når de besøger din restauration, kan du stole på at expondo er din onlinebutik!

Velkommen til!

Hvor mange watt skal en køkkenmaskine have?

Dette kommer an på ingrediensernes hårdhed og dejens sejhed.