Vare: EX10012173

|

Model: RCBC-18V2

Industriblender - 1500/2200 omdr./min. - Royal Catering - 18 l

kr 11,199.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 1-3 dage

For store leveringer med fragtfirma udgør portoen 149 DKK, for små bestillinger under 372 DKK udgør portoen 29 DKK.

100% sikker betaling

  • Kraftig blender med et væld af anvendelsesmuligheder fra kød til grøntsager
  • Stor volumen på 18 l
  • Kraftfuld motor med 2200 W og en hastighed på 1500/2200 omdr./min.
  • Kabinet og kniv af rustfrit stål der er let at gøre rent
  • Gennemsigtigt låg med hængsler. Ingredienser kan tilføjes gennem et hul i låget

PRODUKTBESKRIVELSE

Prof-blender fra Royal Catering

Industriblender RCBC-18V2 fra Royal Catering er særligt beregnet til restaurationsbranchen og overbeviser med sin store volumen og effekt på 2200 W. Der er tale om en kraftig blender der f.eks. kan bruges til at hakke, blende og purere forskellige ingredienser som kød, grøntsager, krydderurter, ost m.m., der derefter kan anvendes i den videre madlavning. Nyd de mange fordele ved denne effektive prof-blender!

Kraftig blender til din gastronomivirksomhed

Med sit elegante og praktiske design passer denne prof-blender ind i alle storkøkkener. Kabinettet og beholderen er fremstillet i rustfrit stål af høj kvalitet der er legende let at rengøre. Fire skridsikre gummifødder på undersiden sørger for en stabil stand.

Den dobbelte blenderkniv er perfekt til at blende, hakke, findele og male ingredienser så fint eller groft som man ønsker. Klingerne er fabrikeret i rustfrit stål som uden problemer kan tåle salte og sure levnedsmidler. Kniven giver et perfekt snit og er smagsneutral i kontakt med fødevarer.

Denne industriblender fra Royal Catering er enkel og brugervenlig at betjene. Hastigheden ligger på 1500/2200 omdr./min. Derudover er der en impuls-knap for ekstra kraftig blendning. Uanset om du skal hakke fint, groft eller midt i mellem kan hastigheden tilpasses så den passer til ingredienserne.

Den aftagelige beholder har en samlet volumen på 18 l. Beholderen er udstyret med håndtag i siderne for en nem transport. Låget har et hul hvorigennem man kan tilføje ingredienser lidt efter lidt. Låget er med til at reducere støjniveauet og forhindre, at det sprøjter ud, når maskinen er i drift.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL