Trustpilot

Bryganlæg

Hjemmebrygget øl er legende let med brygudstyr fra Royal Catering. Det kan anvendes såvel i restaurationsbranchen som til privat brug. Med det rigtige brygudstyr har man forudsætningerne for et godt resultat. Med et moderne bryganlæg og en gæringstank har du alt hvad du skal bruge til at lave din egen øl. I denne kategori har vi brygudstyr af høj kvalitet til både begyndere og øvede hjemmebryggere.

Køb ølbrygningsudstyr og lav din egen øl

Der findes et væld af forskellige ølsorter. Dette gælder også hjemmelavet øl. Vi oplever en høj efterspørgsel på brygudstyr. Mange ølbarer og private vil helst lave deres egen øl. Og det gode er at begyndere ikke behøver en stor viden, for at gå i gang med brygningen. Nogle bryganlæg har en praktisk auto-modus for begyndere. Andre bryganlæg har mulighed for at gemme ens egne opskrifter til senere brug. Dette henvender sig til de mere øvede. De mest simple modeller har blot tre varmetrin, men hverken automatisk modus eller mulighed for at gemme opskrifter (se 10011965). De fleste bryganlæg har et display hvor man kan følge med i brygningen, men der er også modeller uden display. Vi har også ølbrygningssæt som 10012452.

I den automatiske modus arbejder bryganlægget sig igennem de 9 forskellige trin i bryggeprocessen. Temperaturen, effekten og bryggetiden kan indstilles separat for hvert trin. Dette gælder en avanceret model som 10010891.

Nogle bryganlæg har en magnetdrevet pumpe som sørger for omrøring af mæsken og senere urten. Når urtkogningen er færdig, skal den færdige urt afkøles til 25 - 30 °C og derefter hældes over i en gæringstank. Afkølingen skal ske så hurtigt som muligt. Hertil anbefales an kølespiral, hvis det da ikke er vinter, og man kan stille beholderen udendørs i sneen.

Hjemmelavet øl med Royal Catering

I materialevalget til vores brygudstyr er lagt vægt på hygiejne. Materialet af rustfrit stål er solidt og legende let at rengøre efter brug. Dette er et vigtigt kriterie for professionelt køkkenudstyr til restaurationsbranchen. Til brygudstyret er anvendt den mest moderne teknik som gør, at det er sikkert at bruge.

Lav selv øl med et bryganlæg fra denne kategori. God fornøjelse med brygningen!

Hvilket vand skal jeg bruge til hjemmebrygget øl?

Brug hertil kildevand på flaske som kan købes i dagligvarebutikker.

Hvilket bryganlæg skal jeg vælge hvis jeg er begynder?

Bryg din egen øl uden forkundskaber med et bryganlæg med auto-modus.