Trustpilot
(9) anmeldelser

Bryganlæg - 60 l - 3.000 W

2.799,00 kr.
Prisen er inkl. 25% moms.

Vare: EX10011524

|

Model: RCBM-42N

Prisen er inkl. 25% moms.

Levering ca. fredag 3. maj
5% discount ved mindst 3 af samme vare 10% discount ved mindst 5 af samme vare
Samlet pris
Pr. stk.
Rabat
2.799,00 kr.
2.799,00 kr.
0%
8.397,00 kr.
2.659,05 kr.
5%
13.995,00 kr.
2.519,10 kr.
10%
Hovedfunktioner
  • Fyldmængde 60 l
  • Automatik-modus og gemmefunktion som hjælp til nybegyndere
  • Brugervenligt LCD med touchpad til indstilling af temperatur, effekt og bryggetid
  • To kraftige varmeelementer på 1.800 W og 1.200 W
  • Udtagelig kornbeholder, pumpe og afløbshane udført i rustfrit stål.
Sikre betalingsmetoder
Leveringsinformationer
Returnering og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Karaktergivninger og anmeldelser


4.6

Baseret på 9 karaktergivninger

Sorter efter :

for 8 måneder siden Offentliggjort på Expondo Germany

Top

Vi købte først en billig bryggegryde fra en konkurrent: 250 € af skrot af rustfrit stål, der gik i stykker efter at være blevet brugt to gange. Så vi investerede her og er helt begejstrede. Pumpen, nøjagtigheden af temperaturen, kvaliteten af udførelse, alt er fantastisk. Prisen er høj, men virker berettiget.

Vis den originale anmeldelse

sidste måned Offentliggjort på Expondo France

Belle maskine

En smuk maskine, nem at bruge.

Vis den originale anmeldelse

for 9 måneder siden Offentliggjort på Expondo Austria

Alt passer som forventet

Vis den originale anmeldelse

for 11 dage siden Offentliggjort på Expondo Romania

modtaget pakke

Varen er som beskrevet, instruktionerne er gode. Ekspedition hurtig og fejlfri. Betrækket passer perfekt, det samme gør mash tunen. At låget er gennemsigtigt er et stort plus, man kan se pumpens flow og kan justere i overensstemmelse hermed. Nogle flere detaljer kunne ikke skade (som for eksempel, hvordan sætter man sigten på bunden, med den konkave del op eller ned? - en skematisk detalje ville løse mysteriet) Programmering virker let, at huske programmet er stadig et spørgsmålstegn . Jeg testede funktionen med vand, og tingene kører glat, som de skal gøre. Håber at se det på arbejde under rigtige forhold! Indtil videre 10/10

Vis den originale anmeldelse

sidste måned Offentliggjort på Expondo Poland

Rigtig god kedel

Indtil videre har jeg brygget omkring 100 bryg på en 40l RCBM 40N gryde, men jeg besluttede at købe en større. Indtil videre har jeg brygget 3 bryg med den. Meget god præstation. Generelt godt pris/kvalitetsforhold, nem at bruge og flot udseende. Jeg anbefaler stærkt.

Vis den originale anmeldelse

for 6 dage siden Offentliggjort på Expondo France

Praktisk og effektiv

Efter to bryg med denne tank fandt jeg ud af, at den levede op til mine forventninger. Meget praktisk og effektiv, intet at sige. Perfekt

Vis den originale anmeldelse

for 4 år siden Offentliggjort på Expondo Germany

Fantastisk pris

Fantastisk pris ydeevne. Jeg har ingen sammenligningsmuligheder med speidels Braumeister eller lignende systemer, men jeg er simpelthen overbevist om det. Jeg har en lille kritik: beskrivelsen angiver et "intuitivt" berøringspanel. Min bryggekedel har ingen berøring. Men det generer mig ikke længere. Måske har jeg lige bestilt, da jeg skiftede model. Endvidere refererer de 9 programmer til de 9 arbejdstrin, der kan programmeres. Det er en skam, at det "gemte" går tabt efter slukning... De 60 liter (eller 62) refererer til hele mængden. Dvs omkring 50/55L øl pr. bryg! Lidt forvirrende. Men ellers er rengøring, håndtering, temperaturnøjagtighed i top.

Svar fra

Kære Stefan, mange tak for din besked og din feedback. Vi sender det videre til vores produktledelsesteam. Vi er glade for, at du er meget tilfreds med produktet. God fornøjelse med det! Hvis du har spørgsmål, hjælper vi dig gerne. Med venlig hilsen, expondo Customer Care
Vis den originale anmeldelse

for 10 måneder siden Offentliggjort på Expondo Netherlands

Prima brouwketel

Produktet er godt lavet og fungerer korrekt. Nogle ting er af ringere kvalitet (skylleslange i stedet for rør til at pumpe væsken rundt og filterpladen sidder ikke tæt på inderrøret) Disse billigere dele gør ingen forskel for driften og for disse penge kan du effektivt få 50 til 55 liter ølbrygning eller 30 liter øl med dobbelt malthældning til øl med højt alkoholindhold.

Vis den originale anmeldelse

for 9 måneder siden Offentliggjort på Expondo Germany

Overløbsrøret var defekt første gang jeg bryggede det. Rørindgangen blev knust.

Hej, bryggekedlen er helt fantastisk og fortjener 5 stjerner. Overløbsrøret ved rørindløbet var dog så deformeret, at væsken lækkede ud. Derfor kunne jeg ikke give det 5 stjerner. Betjeningsvejledningen lader også noget tilbage at ønske. Den siger, hvordan enheden skal betjenes, men den siger desværre ikke, hvordan den skal samles. Heldigvis findes der YouTube, hvor man kan se, hvordan de enkelte dele er sat sammen.

Vis den originale anmeldelse

Du er i gode hænder

på vores hjemmeside!

Vores mål er at kunne tilbyde bæredygtige produkter til konkurrencedygtige priser, alle stemplede med et kvalitetstegn i form af et design, som er udviklet i Tyskland. Vi har efterhånden mere end 100.000 tilfredse kunder, og vi arbejder fortsat på at udvikle nye løsninger, som opfylder vores kunders individuelle ønsker og behov.

Foretrukket af eksperter i hele verden
mere end 16 års erfaring
indenfor internethandel
3 MILLIONER
kunder har købt vores produkter