Trustpilot
(11) anmeldelser

Kompostkværn - 6,5 hestekræfter - 80 mm

8.999,00 kr.
Prisen er inkl. 25% moms.

Vare: EX10090080

|

Model: HT-HECTOR 212T

Prisen er inkl. 25% moms.

På lager!

Leveringstid ca. 3-5 hverdage
Hovedfunktioner
  • Kraftig motor med 6,5 hestekræfter og en skærehastighed på 2200 omdr./min. findeler kviste og grene med en diameter på op til 80 mm
  • Kompostudgangen kan justeres i skridt af 90°, så komposten kommer ud i den ønskede vinkel, det kan også være i siden.
  • 3,5 l benzintank og 0,6 l olietank gør det muligt at arbejde uden afbrydelse i mere end 2 timer
  • Robust stålkonstruktion med støtteben der øger stabiliteten
  • Transportabel og stabil – to store, oppumpelige hjul, anhængerkobling og robust stålkabinet
Sikre betalingsmetoder
Leveringsinformationer
Returnering og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Karaktergivninger og anmeldelser


3.9

Baseret på 11 karaktergivninger

Sorter efter :

for 2 år siden Offentliggjort på Expondo Germany

Få lavet noget!

Vi har en hurtigtvoksende hæk, der er omkring 100 m lang. I løbet af nogle år er der ophobet en enorm mængde afklip, som jeg nu gradvist er ved at hakke op. Makuleringsmaskinen arbejder hurtigt og makulerer alt ubesværet. En top enhed! Det, der også slår mig som positivt, er, at det er ubesværet at skifte stilling. Klar købsanbefaling!

Vis den originale anmeldelse

for 3 år siden Offentliggjort på Expondo Ireland

Flishugger HT-Hector 212T

Ventede tre uger på levering, hvilket selvfølgelig var lugt i den midterste corona-virus pandemi. Ved ankomsten var det en simpel samling af stykker med skruenøgler leveret til jobbet. Fyldte motorolie på, fyldte benzintanken, flishuggeren startede ved første drejning af nøglen. Med en vægt på lidt over 80 kg er den meget manøvredygtig for EN person. Ved 107Dba er det lidt højt, så var høreværn og selvfølgelig øjenværn jeg satte straks flishuggeren i gang. Den afsendte meget hurtigt en stor mængde afklippede torner, høner, hække osv. fra min have til en meget overskuelig masse af barkflis/flis og selvfølgelig kun på en brøkdel af det oprindelige volumen. Expondo hævder, at den kan klare op til 80 mm i diameter. Har ikke nået den diameter endnu, men indtil videre har flishuggeren klaret alt, hvad der er indført i den. Imponerende præstation, anbefales!

Vis den originale anmeldelse

for 2 år siden Offentliggjort på ManoMano France

Meget godt produkt

Vis den originale anmeldelse

for 3 år siden Offentliggjort på Expondo Italy

Fremragende makuleringsmaskine

Jeg kendte ikke denne butik, jeg må sige at jeg var positivt imponeret over effektiviteten af operatørerne, tilgængelig for ethvert problem. Med hensyn til produktet til denne pris kan du ikke finde noget med tændingen med nøglen samt med pull, desuden er produktet meget solidt, smukt og hakker meget godt, jeg anbefaler det bestemt til alle dem, der ønsker at investere deres penge i et professionelt produkt.

Vis den originale anmeldelse

for 9 måneder siden Offentliggjort på Expondo Germany

TOP CHIPPERE

Jeg købte for nylig denne flishugger fra expondo. Det var nemt at bestille, leveringen var hurtig og enheden er TOP. Emballagen var førsteklasses og monteringen var nem. Makulatoren er kraftig og kan nemt trække endnu større grene ind med blade! Dette gør det sjovt at hakke. :-)

Vis den originale anmeldelse

for 3 år siden Offentliggjort på Expondo France

God maskine

Efter montering uden besvær lavede jeg en test på små. Grene af laurbær og større grene på ca 5 cm poppel, godt arbejde svarende til mine forventninger Ses senere på større mængder.

Vis den originale anmeldelse

sidste år Offentliggjort på ManoMano France

Jeg brugte det, og det levede op til mine forventninger. Materiale, let at samle. For grene over 50 mm D, ingen mirakler. Meget tilfreds med dette køb.

Vis den originale anmeldelse

for 3 år siden Offentliggjort på Amazon United Kingdom

Hillvert Hector 212T Haveflishugger/Mulcher

Hillvert Hector 212T Haveflishugger/Mulcher - leveret inden for den lovede tidsramme. Dette ser ud til at være en sund maskine og har udført de opgaver, der kræves af den - rivning og nedklipning af store mængder busk- og hækreduktioner sammen med de mindre bladrige stiklinger. Reducerer 10 dumpy poser af detritus ned til 2 på en eftermiddag. Den er af en vægt (omkring 80 kg) og konstruktion (luftfyldte dæk), der gør den let at flytte til, hvor den er påkrævet. Men når vi først tog kontakt til den relevante afdeling af expondo, blev disse let leveret. Expondo var ivrige efter at sikre, at den service, vi modtog fra dem, var tilfredsstillende, og da dette første problem var blevet rettet, var alt godt. De forsikrede os om, at monterings- og betjeningsvejledninger i fremtiden ville være inkluderet i hver forsendelse. Vi er meget tilfredse med maskinen.

Vis den originale anmeldelse

for 2 år siden Offentliggjort på Expondo Switzerland

Ganske godt klaret ved første øjekast

Nem montering, vellavet og robust chassis. Fungerer godt på små grene men er slet ikke i stand til at knuse grene på 80 mm, fra 40 mm går motoren allerede i stå og en gren på 50 mm stopper motoren! Indløbskanalens antistænkplastik er for stift og dårligt konstrueret! (skift med gummi og lange strimler, mere effektivt! Lejers smørenipler er dårligt placeret, især på drivremsbeskyttelsessiden, drej 90 grader for at placere smøreniplerne vandret, nemmere at smøre og bedre beskytte!

Svar fra

Vær venlig at informere os. Vi vil altid gerne hjælpe og forbedre, men for at gøre det har vi brug for din støtte for at forhindre, at dette sker i fremtiden. Sammen vil vi opnå dette.
Vis den originale anmeldelse

for 6 måneder siden Offentliggjort på Expondo Finland

Det værste erhvervelse i et helt liv! Intet virker, og hvis det ikke varer længe. Ulækkert montage fra defekte dele. Det er ikke engang 5 euro værd. Måske er jeg så heldig, men det er et faktum!

Vis den originale anmeldelse

Du er i gode hænder

på vores hjemmeside!

Vores mål er at kunne tilbyde bæredygtige produkter til konkurrencedygtige priser, alle stemplede med et kvalitetstegn i form af et design, som er udviklet i Tyskland. Vi har efterhånden mere end 100.000 tilfredse kunder, og vi arbejder fortsat på at udvikle nye løsninger, som opfylder vores kunders individuelle ønsker og behov.

Foretrukket af eksperter i hele verden
mere end 16 års erfaring
indenfor internethandel
3 MILLIONER
kunder har købt vores produkter