Vare: EX10062140

|

Model: MSW-DEH4050H

Affugter - 50 l på 24 timer - 40 til 65 m² - 628 m³ i timen - 7 l - med bærehåndtag

kr 5,099.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 1-3 dage

For store leveringer med fragtfirma udgør portoen 149 DKK, for små bestillinger under 372 DKK udgør portoen 29 DKK.

100% sikker betaling

  • Effektiv – fjerner op til 50 l væske fra rummet pr. dag og samler i en 7 l-beholder
  • Kraftig affugter med en luftcirkulation på 628 m³ pr. time
  • Egnet til rum op til 40 - 65 m²
  • Hjul og bærehåndtag for nem transport
  • Miljøvenligt kølemiddel R290a

PRODUKTBESKRIVELSE

Affugter byggeri - fjern fugt effektivt og pålideligt

Affugtning af nybyggeri er vigtigt men også ved renoveringsarbejde. Tørre vægge får man med denne affugter fra MSW, din samarbejdspartner indenfor professionelt håndværksudstyr. Med en luftaffugter forhindrer man at der dannes skimmel i fugtige vægge, og dermed undgår man efterarbejde. Tilmed kan man begynde tidligere med de næste skridt, f.eks. pudsning og maling.

Nem at betjene, miljøvenlig og effektiv! Kraftig affugter-maskine fra MSW

Denne affugter industri udtrækker op til 50 l fugtighed pr. dag der ellers ville sidde inde i væggene. Maskinen har en kraftig kompressor med 860 W og en luftcirkulation på 628 m³ /t. Affugteren anvender det miljøvenlige kølemiddel R290. Den kondenserede væske samles i en beholder på 7 l. Denne model er beregnet til rum op til 40 - 65 m².

Denne fugtfjerner-maskine er udstyret med et LED-display hvorpå man kan indstille og kontrollere alle nødvendige værdier. Uret kan indstilles op til 24 timer. Derudover har affugteren en automatisk slukkemekanisme. Den indbyggede optøningsautomatik gør det muligt at anvende maskinen ned til +5 °C. Apparatet starter automatisk når luftfugtigheden i rummet bliver for høj. En fin sensor måler luftfugtigheden og giver besked ved driftsforstyrrelser. Det indbyggede luftfilter er nemt at tage ud og kan vaskes og genbruges.

Vil du transportere apparatet? Intet problem! Det gøres så nemt som ingenting med hjulene og bærehåndtaget. Dermed er affugteren også perfekt til større byggepladser og mange lokaler.

TEKNISKE DETALJER