Vare: EX10061435

|

Model: MSW-DCD-450/220-PRO

Diamantbor - 220 mm i diameter - 450 mm

kr 1,799.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 1-3 dage

For store leveringer med fragtfirma udgør portoen 149 DKK, for små bestillinger under 372 DKK udgør portoen 29 DKK.

100% sikker betaling

  • Robust borekrone af stål med diamantbelægning
  • Diamantbor til sten, keramik, fliser, beton m.m.
  • Til både tør- og vådboring
  • Kompatibelt med alle gevind G1: 1 ⅟₄''
  • Diameter: 220 mm, længde: 450 mm

PRODUKTBESKRIVELSE

Diamantbor med 220 mm diameter til kerneboremaskiner

Diamantbor MSW-DCD-450/220-PRO fra MSW er egnet til både våd- og tørboring. Med dette kvalitetstilbehør til din kerneboremaskine kan du bore huller i en dybde af 450 mm og en diameter på 220 mm. Takket være den høje slidstyrke er hårde materialer som beton, armeret beton, mursten, klinker, limsten eller afretningslag ikke noget problem. Bor og skruetrækkere fra MSW er den ideelle løsning til præcis og effektiv boring.

Diamantbor til fliser, beton, sten og andre hårde materialer

Med denne diamantborekrone kan du bore forskellige materialer præcist og professionelt. Boret er diamantbelagt og af høj kvalitet. Det er ekstra robust og holdbart. Du er derfor sikret rene boringer uden forstyrrende grater. Selv de hårdeste materialer borer dette diamantbor sikkert og effektivt.

Med en diameter på 220 mm og en huldybde på 450 mm er dette diamantbor det ideelle reservebor til vores førsteklasses kerneboremaskiner. Derudover kan boret bruges med alle elektriske værktøjer med et gevind med en størrelse på 1 ⅟₄'' (G1).

Denne borekrone er konstrueret i hærdet stål som er særligt stabilt. Selv ved langvarig brug beholder dette bor sin form, og diamantbelægningen overbeviser ved boring i forskellige materialer. Såvel tør- som vådboring er mulig, men vi anbefaler vådboring. Det giver en øget sikkerhed og boret en længere levetid.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL