Tilbud

Vare: EX10440013

|

Model: CS 451 P13

Gulvsav til beton - 13 hk - 2.570 omdr./min. - savblad 450 mm i diameter - ergonomisk - vibrationsdæmpet

kr 17,999.00 kr 24,499.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 1-3 dage

For store leveringer med fragtfirma udgør portoen 149 DKK, for små bestillinger under 372 DKK udgør portoen 29 DKK.

100% sikker betaling

  • Kraftig motor med 13 hk og en hastighed på 2.570 omdr./min.
  • Sav med høj præcision der er nem at styre
  • Skæredybden kan indstilles præcist med rattet på oversiden. Håndtaget kan justeres i højden og er vibrationsdæmpet
  • Effektiv gulvsav til beton og asfalt
  • Solid stålramme med stålejer der ikke kræver smøreolie. Førsteklasses motor fra Honda og vandafkølingssystem med 25 l vandbeholder

PRODUKTBESKRIVELSE

Benzindrevet gulvsav til beton og asfalt

Gulvsav til beton CS 451 P13 fra NORTON clipper er en kraftig maskine med 13 hk og en hastighed på 2.570 omdr./min. Maskinen kan effektivt save i betongulv og asfalt, selv på svært tilgængelige steder. Det hårde savblad er af høj kvalitet. Det særlige vandafkølingssystem sørger for et endnu mere effektivt arbejde.

Effektivt og sikkert værktøj fra NORTON clipper

Skæredybden kan indstilles trinløst ned til 170 mm. Maskinen er rolig at køre med, hopper ikke og løber ikke løbsk. Håndtaget kan reguleres i højden og er vibrationsdæmpet. Motoren og tanken er placeret på en sådan måde at maskinen har en afbalanceret vægtfordeling. Resultatet bliver perfekte snit med savbladet der måler 450 mm i diameter.

I konstruktionen af denne gulvsav er der lagt vægt på arbejdssikkerhed. Savbladet og poly v-drivremmen er beskyttet af helstøbt og modstandsdygtigt stål. Beskyttelsesafskærmningerne er fastgjorte til rammen men kan aftages hvis man ønsker at udskifte reservedele. Hvis de aftages under driften, slukker maskinen automatisk af sikkerhedsgrunde.

Denne gulvsav imponerer med sin robuste stålramme, stålejerne der ikke kræver smøreolie, den førsteklasses motor fra Honda og vandafkølingssystemet med en vandbeholder på 25 l. Denne gulvsav kan klare selv de skrappeste udfordringer i mange år frem.

TEKNISKE DETALJER