Trustpilot
Ingen anmeldelser Vær den første til at anmelde dette produkt

Frisørstol Livorno hvid

2.899,00 kr.
Prisen er inkl. 25% moms.

Vare: EX10040054

|

Model: LIVORNO WHITE

Prisen er inkl. 25% moms.

På lager!

Levering ca. fredag 26. juli
stk.
Rabat
Pr. stk.
1+
0%
2.899,00 kr.
3+
5%
2.754,05 kr.
5+
10%
2.609,10 kr.
10+
15%
2.464,15 kr.
Hovedfunktioner
  • Ergonomisk formet sæde med en bekvem skumgummipolstring
  • Højdejusterbar med den hydrauliske pumpe og 360° drejelig
  • Stabil stålkonstruktion med rutsjesikre gummifødder
  • Let rengørligt - betræk af Eco-læder der er særligt smudsafvisende
  • Individuelt justerbart ryglæn og hovedstøtte
Sikre betalingsmetoder
Leveringsinformationer
Returnering og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

Frisørstol Livorno hvid

Udbyg med frisørstol Livorno White din frisørudrustning og gør din salon endnu smukkere. Med sin hvide farve passer den ind i alle omgivelser og kan også i baggrunden virke som blikfang. Vores frisørstole giver ikke blot kunderne maksimal komfort, men begejstrer også med deres moderne design. Men også kosmetologer og tatovører kan få glæde af denne stol.
Frisørstol LIVORNO WHITE fra Physa har et ergonomisk sæde med et kunstlæderbetræk der er legende let at rengøre, og giver en komfortabel og stabil siddeposition. Derfor sørger skumgummifyldet af høj kvalitet. Dette er blødt og formbestandigt på samme tid.
Frisørstolens stel består af en stabil stålkonstruktion der gør, at stolen står stabilt, og kan bruges igen og igen. Det forkromede metal giver samtidig stolen sit elegante udseende.
Med en hydraulikpumpe kan sædets højde reguleres fra 98 til 108 cm. En videre hydraulikpumpe regulerer ryglænet så man får en komfortabel, tilbagelænet position. Ved at regulere hovedstøtten bliver positionen endnu bedre.
For en optimal arbejdsposition kan frisørstolen drejes 360° Derudover overbeviser frisørstol LIVORNO WHITE med sin tykke gummibelægning der gør, at stolen står rutsjesikkert, så du og kunderne får en optimal arbejdssikkerhed.
De anvendte materialer af stål og kunstlæder kan rengøres så nemt som ingenting. Kunstlæderbetrækket på sædet er støv- og vandafvisende så det bliver mindre beskidt i løbet af arbejdet. Du kan uden betænkeligheder arbejde med væsker eller støvende remedier uden at tilsmudse stolen unødigt.

TEKNISKE DETALJER

Karaktergivninger og anmeldelser


Sorter efter :

Du er i gode hænder

på vores hjemmeside!

Vores mål er at kunne tilbyde bæredygtige produkter til konkurrencedygtige priser, alle stemplede med et kvalitetstegn i form af et design, som er udviklet i Tyskland. Vi har efterhånden mere end 100.000 tilfredse kunder, og vi arbejder fortsat på at udvikle nye løsninger, som opfylder vores kunders individuelle ønsker og behov.

Foretrukket af eksperter i hele verden
mere end 16 års erfaring
indenfor internethandel
3 MILLIONER
kunder har købt vores produkter