Vare: EX10040303

|

Model: PHYSA HAMBURG WHITE

Saddelstol - 600-800 mm - 150 kg - hvid

kr 1,199.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 1-3 dage

For store leveringer med fragtfirma udgør portoen 149 DKK, for små bestillinger under 372 DKK udgør portoen 29 DKK.

100% sikker betaling

  • Saddelstol med maks. bæreevne på 150 kg
  • Legende let højdejustering med gastrykfjederen fra 60 til 80 cm
  • Komfortabel og ergonomisk saddel med ryglæn
  • Fem letløbende hjul
  • Forkromet stål og aftageligt kunstlæderbetræk der er nemt at rengøre

PRODUKTBESKRIVELSE

Mere afslappende og ergonomisk korrekt siddeposition i saddel

Denne saddelstol PHYSA HAMBURG WHITE er udstyret med letløbende hjul og kan indstilles i højden. Den kan f.eks. finde anvendelse hos tandlæger, i frisørsaloner, hos kosmetologer, tatovører, spa- og wellness-klinikker, på kontoret og i hjemmet. Den ergonomisk korrekte saddel giver en sund og afslappende kropsholdning der aflaster rygsøjlen.

360°-drejelig saddelstol fra physa

Denne saddelstol med ryglæn er ekstra stabil og kan belastes med op til 150 kg. De fem ben af forkromet stål er udstyret med letløbende hjul der kan drejes 360°. Med nylonhjulene er det nemt at trække eller skubbe saddelstolen rundt. Udover hjulene kan sadlen selv drejes 360°. Det kan være til stor nytte i det daglige arbejde at kunne nå hele vejen rundt.

Saddelstolen kan justeres i højden fra 60 til 80 cm. Højdejusteringen foregår ved at skubbe håndtaget under sædet op eller ned. Takket være gastrykfjederen er højdejusteringen legende let. Sædet måler 38 x 36 cm. Rundt om stellet forneden går en ring hvorpå du kan hvile dine fødder.

Sadlen og ryglænet er polstret med et tykt lag skumgummi og udstyret med kunstlæderbetræk af PU der giver en god siddekomfort. Betrækket kan tages af efter behov med lynlåsen. Materialet er plejelet, vand- og støvafvisende. Saddelstolen er robust konstrueret i førsteklasses materialer. Det forkromede stål og det elegante hvide betræk giver saddelstolen sit stilfulde udseende.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Karaktergivninger og anmeldelser