Chokoladefontæne - 4 etager - 6 kg

Leverandør: Royal Catering | Varenummer: EX10010559 | Model: RCCF-230W

Chokoladefontæne - 4 etager - 6 kg
Chokoladefontæne - 4 etager - 6 kg
Chokoladefontæne - 4 etager - 6 kg
Chokoladefontæne - 4 etager - 6 kg
Chokoladefontæne - 4 etager - 6 kg
Chokoladefontæne - 4 etager - 6 kg
Chokoladefontæne - 4 etager - 6 kg
Chokoladefontæne - 4 etager - 6 kg
Afspil video
360° foto
Klik for at se billederne
Normalpris: 2.099,00 DKK Du sparer: 300,00 DKK 1.799,00 DKK Normalpris: 2.099,00 DKK

inkl. moms

  • Gratis forsendelse i Danmark

    ?

    ikke på lager i øjeblikket

  • 30 dages returret

    ?
  • 3 års garanti

Produktegenskaber

  • Volumen: 6 kg
  • Effekt: 230 watt
  • 4 etager
  • Tårn af rustfrit stål
  • Kabinet af rustfrit stål
Model
RCCF-230W
Stand
Ny
Spænding
230 V
Effekt
230 W
Samlet kapacitet
6 kg
Volumen (opsamlingsskål)
3 kg
Etager
4
Materiale (tårn)
Rustfrit stål
Materiale (kabinet)
Rustfrit stål
Mål (LxBxH)
33,20 x 33,20 x 60,00 cm
Vægt
5,90 kg
Forsendelsesmål (lxbxh)
69,00 x 38,00 x 38,00 cm
Forsendelsesvægt
8,00 kg
Teknisk tegning
Brugsanvisning
Leveringsoversigt
  • Chokoladefontæne RCCF-230W
  • Brugsanvisning

Heizelement mit 230 W schmilzt schnell die Schokolade

 

großes Fassungsvermögen von 6 kg eignet sich für größere Gesellschaften

 

attraktive Servierform für Köstlichkeiten

komfortable und intuitive Bedienung

einfache De- und Montage erleichtern Reinigung

Getestet von Artur Siwiec, Chefkonditor renommierter Hotels und Restaurants in Berlin und Warschau. Ein Profi mit 20 Jahren Berufserfahrung.

ideal für die Selbstbedienung

vielseitig anwendbar: für Schokolade, Fondue, Saucen, Sirup

 

leiser Betrieb und stoßfestes Design

 

Schnecke ist gut geschützt im Turminneren

PRO TIP

Um die beste Wirkung zu erzielen, gebe ich der Schokolade niemals andere Flüssigkeiten hinzu (Milch, Sahne, Alkohol usw.).

Die optimale Temperatur zum Erhitzen von Schokolade bei der Verwendung in Innenräumen beträgt 50 °C und außerhalb etwa 60 °C.

Thermostat

Thermostat hält die Temperatur im Bereich von 30 - 110 °C

stylisches Design

sehr effektive 4-stufige Kaskade

Edelstahl

Edelstahl ist langlebig und lebensmittelecht.

hygienisch

stabil

Anmeldelse fra Michal Orlowski Expondo Expert (02/08/2018)

Flot førstehåndsindtryk

Enhver kok ved at det er en kunst at anrette et veldækket buffetbord. Det er tidskrævende at kombinere de mange forskellige retter, pindemadder, snacks og desserter så det ser indbydende ud. Med en chokoladefontæne med pandekager og frugt har du tag selv-bordets højdepunkt der vil begejstre alle gæster, store som små. Den nemme betjening letter arbejdet betydeligt. Ifyld chokolade og start fontænen. Også rengøringen er legende let. Skålen, tårnet og de bevægelige dele skal blot skylles med varmt vand.

Chefkok på renommerede restauranter i Sydney og Warszawa. En professionel og erfaren gastronom

Vær den første til at skrive en produktanmeldelse



Giv bedømmelse
Bedømmelser kommer efter en godkendelsesprocedure på hjemmesiden

De med * markerede felter er obligatoriske.

Expondo-ekspert

Stadig ikke sikker?

Vores eksperter står klar til at hjælpe!
78723482
man.-fre. 10:00-16:00
Lysbord til chokoladefontæne - 100 cm
3.999,00 DKK
inkl. moms og forsendelse
Dette produkt
  • Volumen: 6 kg
  • Effekt: 230 watt
  • 4 etager
  • Tårn af rustfrit stål
  • Kabinet af rustfrit stål

ikke på lager i øjeblikket

Chokoladefontæne - 4 etager - 6 kg

Chokoladefontæne - 4 etager - 6 kg

Normalpris: 2.099,00 DKK 1.799,00 DKK

ikke på lager i øjeblikket

  • Volumen: 6 kg
  • Effekt: 230 watt
  • 4 etager
  • Tårn af rustfrit stål
  • Kabinet af rustfrit stål