Brugsanvisningen foreligger på flere forskellige sprog. Hvis dit sprog mangler, så bestil venligst din brugsanvisning via vores
kontaktformular
Edel Pralinen sidste måned
Fantastisk enhed
Enheden er vidunderlig lille og fylder næsten ikke.
CYBER WEEK SLUTTER OM
0
dage
:
0
timer
:
0
min.
:
0
sek.
Tekniske detaljer
Produktbeskrivelse
Om varemærket
Karaktergivninger og anmeldelser
Tekniske detaljer
Materiale
rustfrit stål
Farve
sølv
Spænding [V]
230
Ydelse [W]
45
Mål (LxBxH)
57 x 29 x 36 cm
Vægt
8.6 kg
Forsendelsesmål (LxBxH)
63 x 39 x 44 cm
Forsendelsesvægt
13 kg
Leveret følger
Chokoladeryster RC-CMM02
Brugsanvisning
Produktbeskrivelse
Chokoladenydelse uden luftbobler med chokoladeryster af rustfrit stål
Denne chokoladeryster fra Royal Catering er uundværlig i fremstillingen af fyldt chokolade og andre choko-lækkerier. Det er krævende at fremstille den perfekte chokolade. Rystelserne fra bordpladen kondenserer kakaomassen så evt. luftbobler forsvinder.
Bageri- og konditorudstyr
Rystebordet er kompakt designet og kan indpasses på ethvert arbejdsbord. Dermed er det også perfekt til mindre chokoladefabrikker og konditorier. Monteringen er enkel og klaret på bare et øjeblik. På rystepladen stiller man formen med fyldte chokolader, som befries for luftbobler. Derefter vender man chokoladeformen på hovedet og lægger på gitterstavene der hjælper med til at fjerne overskydende chokolade. Så får chokoladen den ønskede struktur og konsistens.
Chokoladerysteren er konstrueret af solidt og hygiejnisk rustfrit stål der er let at rengøre efter brug. Gummifødderne forhindrer at vibrationerne overføres til arbejdsbordet som samtidig beskyttes mod ridser.