Trustpilot

Chokoladesmeltere

Vil du forgylde dine gæsters restaurantoplevelse ved at tilbyde dem chokolade? Selvfølgelig vil du det. Med en elektrisk chokoladesmelter fra expondo kan du nemt smelte den lækre chokolade, og holde den præcis på det varmeniveau du ønsker. Tag gerne et kig på vores stilfulde og funktionelle chokoladefontæner af det kendte varemærke Royal Catering. Alt bliver så meget mere festligt, luksuriøst og velsmagende med smeltet chokolade. Bestil din chokoladesmelter i dag og husk at leveringen til Danmark er gratis! 

Billig chokoladesmelter til hverdag og fest

Med chokolade sætter du prikken over i'et. Og ved hjælp af en chokoladesmelter har du alle muligheder i verden for at smelte chokolade af hjertens lyst. Maskinen er mildest talt rummelig - hele 10 kilo chokolade, svarende til 8 liter, er der plads til i GN-beholderne. Et LED-display viser temperaturen som holdes på et stabilt niveau, så du kan lave andre ting, mens maskinen passer sig selv.


Royal Catering fremstiller udstyr af høj kvalitet specielt designet til restaurationsbranchen. I expondos webshop finder du også udstyr til markedspladsen med populære produkter som vaffeljern og pandekagepander. Vi har også køkkenarmaturer i rustfrit stål, drikkevarebeholdere og kopvarmere . Se også vores andre hovedkategorier håndværk og industriudstyr .


Chokoladesmelteren fra Royal Catering gør det muligt at tilberede store mængder og skabe forskellige slags chokoladekreationer. Måske har du lyst til at tilbyde dine gæster at dyppe frugt i den nysmeltede chokolade, eller måske lave lækker dekoration til kager og andet bagværk? Kun fantasien sætter en stopper for hvad der er muligt, og uanset hvad kan du være sikker på at du har smeltet chokolade i tilstrækkelige mængder!

Enkelt og pålideligt udstyr

Vi ønsker at det udstyr der findes i vores onlinebutik, skal være nemt at bruge og samtidig holde høj kvalitet til fordelagtige priser. Chokoladesmelteren er ingen undtagelse. Med denne maskine kan du være sikker på et vellykket resultat. Du får en perfekt konsistens som ellers kan være svær at opnå ved smeltning af store mængder chokolade. Der medfølger to GN-beholdere der er nemme at tage ud, og tåler opvaskemaskine.


Med udstyret fra expondo indretter du det ,perfekte køkken. Vores produkter har gennemgået og bestået flere tests for at levere det bedste til kunderne, og disse test garanterer at produkterne overholder alle krav til arbejdssikkerhed. Det gælder selvfølgelig alle produkter hos expondo og ikke kun chokoladesmelteren!


Andre nyttige produkter, der hjælper dig med at holde madretterne på den ønskede serveringstemperatur finder du for eksempel i kategorien vandbade , med stilfulde Chafing Dish , effektive madvarmere og praktiske elgryder . Tag gerne en rundtur i vores velassorterede netbutik, og lad dig imponere af udvalget i fænomenal kvalitet. Alle priser er inkl. moms og med gratis fragt til Danmark.

Hvordan fungerer en chokoladesmelter?

Vores chokoladesmelter anvender damp som opvarmer GN-beholderne med chokoladen. Dampen forhindrer at chokoladen brænder på. Inden du kommer chokoladen i, så kontroller at der ikke er vand i GN-beholderne. De skal være helt tørre for at chokoladen kan beholde sine egenskaber.Artur Siwiec, chefkonditor på renommerede hoteller og restauranter i Berlin og Warszawa. En professionel med 20 års erhvervserfaring.