For at brygge den perfekte kop kaffe skal de malede kaffebønner have kontakt med vandet på samme tid. Espressostempel RCKM-27 fra Royal Catering er beregnet til at sammenpresse kaffen og fordele den jævnt i sien med en glat overflade. Formålet med stemplet er at vandet ikke skal gennembryde kaffelaget i få baner, men trænge igennem al kaffen på samme tid. Ved brug af stempel kan kaffen afgive sin aroma jævnt så man får den perfekte kop espresso.
Det perfekte espressotilbehør fra Royal Catering
Med målene 90 x 58 mm i diameter passer stemplet til de fleste sier på markedet. N.B. sien medfølger ikke i leveringsomfanget. Et espressostempel er et perfekt cafe-udstyr og til restauranter der sætter pris på den gode kop espresso.
Det ergonomiske espressostempel har en høj vægt og ligger derfor godt i hånden. Det er fremstillet af solide og hygiejniske materialer af rustfrit stål og træ
At fylde sien på en optimal måde
Først og fremmest skal kaffen fordeles jævnt i sien. Mens maskinen maler bønnerne, så bevæg sien så kaffen bliver godt fordelt. Brug derefter stemplet til forsigtigt at komprimere den friskmalede kaffe. Til sidst kan til kaffens overflade anvendes en espresso-udglatter.
TEKNISKE DETALJER
Materiale
rustfrit stål og træ
Mål [mm]
90 x 58 mm i diameter
Mål (LxBxH)
6 x 6 x 9 cm
Vægt
0.3 kg
Forsendelsesmål (LxBxH)
8.5 x 8.5 x 11.5 cm
Forsendelsesvægt
0.37 kg
Leveret følger
Espressostempel RCKM-27Brugsanvisning
OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL
Hvilken diameter har stemplet?
Stemplet måler 58 mm i diameter og passer dermed til de fleste sier på markedet.