Trustpilot
(18) anmeldelser

Induktionskogeplade - 2 x 22 cm - 60 til 240 °C - nedtællingsur

1.699,00 kr.
Prisen er inkl. 25% moms.

Vare: EX10011748

|

Model: RCIC-1800P6

Prisen er inkl. 25% moms.

På lager!

Leveringstid ca. 2-5 hverdage
Hovedfunktioner
  • Flere reguleringsmuligheder: Temperatur fra 60 til 240 °C, nedtællingsur til 180 min. og en effekt fra 500 til 3.500 W
  • Kompatibel med gryder og pander egnet til induktion med en maks. bunddiameter på 26 cm
  • Brugervenlig betjening på kontrolpanelet med LED-display. Her kan man styre temperaturen, nedtællingsuret og effekten
  • Rustfrit stål og glaskeramik - let at rengøre og solidt
  • Ekstra sikkerhed med indbygget overophedningsbeskyttelse
Sikre betalingsmetoder
Leveringsinformationer
Returnering og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Karaktergivninger og anmeldelser


4.8

Baseret på 18 karaktergivninger

Sorter efter :

for 6 måneder siden Offentliggjort på Expondo France

bageplade

fantastisk produkt intet at klage over over tid

Vis den originale anmeldelse

sidste år Offentliggjort på Amazon Germany

Insidertip blandt de sædvanlige udbydere

Først og fremmest må jeg sige, at jeg lavede en masse research og sammenlignede mange mærker.Jeg endte med at vælge mellem Royal Catering og Hendi produkter. Begge er fantastiske, men jeg må sige, at efter nogle test blev det klart, at stort set ingen andre end hjemmebryggere og wokkokke har brug for den unødvendige kraft fra Hendi. På den anden side kommer RC i en ekstremt kompakt og gennemtænkt form, som passer til selv de mindste Køkkenenheder passer uden at være omfangsrige. Store fordele, der tidligere var undervurderet er: 1. Den absolut behagelige og støjsvage driftstone/tweeter, som er en sjældenhed blandt induktionskomfurer.2. Hurtig og effektiv ventilation. Dette er ikke en simpel timer efter at enheden er slukket, men måler derimod den faktiske temperatur i enheden og slukker derfor blæseren næsten øjeblikkeligt i 99% af tilfældene (hvilket generelt er mere støjsvag end konkurrenterne).3. Temperaturerne holdes nøjagtigt (bortset fra 100°C, hvor enheden har en tendens til at nå 105-110°C, og selvom den ikke skifter konstant, kan den tilberede nogle retter for meget). Enheden skifter stort set meget sjældnere end Hendi og nærmer sig temperaturerne mere forsigtigt.4. Der er ingen ulemper ved stegning - bruger du en god pande, kan du lige så hurtigt nå stegetemperaturerne for typiske husholdningsmængder som med de kraftigere modeller. Du skal ikke snydes for 1800W – her bruges langt bedre spoler end i de billige modeller, hvor der næsten ikke kommer noget igennem. Jeg kan bekræfte 22cm spolestørrelsen.5. Ingen spolehvin overhovedet (forekommer i en stor del af modellerne).6. Har gennemtænkte blæserafstande i bunden, som forsyner blæserne selvom ikke alle de udvendige fødder er på plads.. Enheden fik jeg lidt billigere direkte hos samme importør, men jeg ville også gerne rose den her, da det er meget undervurderet for den kvalitet, du får modtager.

Vis den originale anmeldelse

sidste år Offentliggjort på Expondo Germany

Insider-tip

Først og fremmest må jeg sige, at jeg har lavet en masse research og sammenlignet mange mærker. Jeg endte mellem Royal Catering og Hendi produkter. Begge er fantastiske, men jeg må sige, at efter nogle test blev det klart, at stort set ingen andre end hjemmebryggere og wokkokke har brug for den overskydende kraft fra Hendi. Derimod kommer RC i en ekstremt kompakt og gennemtænkt form, som passer ind i selv de mindste køkkenenheder uden at være omfangsrig. Store fordele som tidligere er undervurderet er: 1. Den absolut behagelige og støjsvage driftstone/diskant, som er en sjældenhed blandt induktionskomfurer. 2. Hurtig og effektiv ventilation. Dette er ikke en simpel timer efter at enheden er slukket, men måler derimod den faktiske temperatur i enheden og slukker derfor blæseren næsten øjeblikkeligt i 99% af tilfældene (hvilket generelt er mere støjsvage end konkurrenterne). 3. Temperaturerne holdes nøjagtigt (bortset fra 100°C, hvor apparatet har en tendens til at nå 105-110°C, og selvom det ikke skifter konstant, kan det tilberede nogle retter). Enheden skifter stort set meget sjældnere end Hendi og nærmer sig temperaturerne mere forsigtigt. 4. Der er ingen ulemper ved stegning – bruger du en god pande, kan du lige så hurtigt nå stegetemperaturerne for typiske husholdningsmængder som med de kraftigere modeller. Du skal ikke snydes for 1800W – her bruges langt bedre spoler end i de billige modeller, hvor der næsten ikke kommer noget igennem. Jeg kan bekræfte spolestørrelsen på 22 cm. 5. Ingen spole hviner overhovedet (forekommer i et stort antal modeller). 6. Har gennemtænkt blæserafstand i bunden, som forsyner blæserne selvom ikke alle de udvendige fødder er på plads.

Vis den originale anmeldelse

for 3 år siden Offentliggjort på Amazon Germany

Kompakt med præcis temperaturvedligeholdelse

Stabil metalramme, ridsefast overflade og meget mere kompakt end alle andre modeller. Jeg tjekkede de indstillede temperaturer i gryden med et termisk kamera; der er kun en temperaturafvigelse på 1°C. 60°C indstillingen er perfekt. Enheden giver direkte information om, hvorvidt gryden eller panden er kompatibel. Støjniveau er acceptabelt, uanset hvorfor ventilatoren altid kører med fuld belastning i hver enhed i stedet for dynamisk at regulere den efter behov. Produktet er virkelig fantastisk!

Vis den originale anmeldelse

for 5 måneder siden Offentliggjort på Expondo Germany

Super produkt

Kogeplade af meget høj kvalitet takket være huset i rustfrit stål.

Vis den originale anmeldelse

for 6 måneder siden Offentliggjort på Expondo France

Godt produkt

Jeg giver dig denne feedback efter 1 måneds brug. Jeg er tilfreds med denne dobbelte induktionskomfur, som jeg bruger i mit morgenmadslokale til at holde røræg og bacon ved temperatur. Dens størrelse er ret lille (i forhold til andre), hvilket er en fordel. Den larmer ikke for meget og er meget nem at bruge.

Vis den originale anmeldelse

sidste år Offentliggjort på Amazon France

Super plakette

Jeg troede ikke på dens fordele i forhold til gas....nå ja!! Vedligeholder den viste T° nøjagtigt.

Vis den originale anmeldelse

for 5 måneder siden Offentliggjort på Expondo Germany

Intet at klage over

Kogeplade af høj kvalitet, der er meget robust takket være huset i rustfrit stål. Ikke et vakkelvornt campingstel, men en fuldgyldig tillægstallerken. Jeg kan. Åh, intet at sige om langtidsbrug, men TOP til at begynde med.

Vis den originale anmeldelse

for 5 måneder siden Offentliggjort på Expondo Germany

Intet at klage over

Højkvalitets kogeplade, der er meget robust takket være huset i rustfrit stål. Ikke et vakkelvornt campingstel, men en fuldgyldig tillægstallerken. Jeg kan. Åh, intet at sige om langtidsbrug, men TOP til at begynde med.

Vis den originale anmeldelse

sidste måned Offentliggjort på Expondo Germany

Solidt stykke

Enheden svarer nøjagtigt til beskrivelsen. Det blev leveret hurtigt og godt pakket ind. Alt fungerer godt med det samme. Enheden er nu i brug hver dag. Vi er meget glade for det.

Vis den originale anmeldelse

Du er i gode hænder

på vores hjemmeside!

Vores mål er at kunne tilbyde bæredygtige produkter til konkurrencedygtige priser, alle stemplede med et kvalitetstegn i form af et design, som er udviklet i Tyskland. Vi har efterhånden mere end 100.000 tilfredse kunder, og vi arbejder fortsat på at udvikle nye løsninger, som opfylder vores kunders individuelle ønsker og behov.

Foretrukket af eksperter i hele verden
mere end 16 års erfaring
indenfor internethandel
3 MILLIONER
kunder har købt vores produkter