Trustpilot
Tilbud
(17) anmeldelser

Popcornmaskine rød - 8 ounce

1.999,00 kr. 2.199,00 kr.
Prisen er inkl. 25% moms.

Vare: EX10010840

|

Model: RCPR-1325

Laveste pris garanteret
Prisen er inkl. 25% moms.

På lager!

Levering ca. torsdag 2. maj
5% discount ved mindst 3 af samme vare 10% discount ved mindst 5 af samme vare
Samlet pris
Pr. stk.
Rabat
1.999,00 kr.
1.999,00 kr.
0%
5.997,00 kr.
1.899,05 kr.
5%
9.995,00 kr.
1.799,10 kr.
10%
Hovedfunktioner
  • Rengøringsvenlig gryde med teflonbelægning
  • Separat afbryderknap for hver funktion
  • Lav egenvægt på kun 15 kg
  • Tilberedningstid: 180 sek.
  • Grydens kapacitet: 1.350 ml
Sikre betalingsmetoder
Leveringsinformationer
Returnering og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

TEKNISKE DETALJER

Karaktergivninger og anmeldelser


4.6

Baseret på 17 karaktergivninger

Sorter efter :

for 2 måneder siden Offentliggjort på Expondo Germany

1A Popcornmaskine

Jeg må sige om popcornmaskinen: Jeg er positivt overrasket, eller faktisk må jeg sige, den gør popcorn lige så gode, som jeg havde forventet! Der er dog et par ting at overveje her og også nogle omstændigheder, som jeg må kritisere: 1. Betjeningsvejledning inkluderet i leveringen: Der er en betjeningsvejledning inkluderet i den leverede pakke, men dette er ikke en rigtig betjeningsvejledning, men derimod et sikkerhedsdatablad. Det påpeger, at du skal scanne QR-koden for at læse de detaljerede brugs- og sikkerhedsinstruktioner, men hvis nogen ikke har internettet, står de så at sige uden instruktioner. Men du skal helt sikkert læse disse før du bruger maskinen! Der medfølger også et ark, der råder dig til at fjerne transporttapen fra rørearmen før brug - men det er meget vigtigere at påpege, at maskinen skal køres i 30 minutter uden påfyldning første gang, så de indledende dampe fra Teflon-belægningen kan slippe ud, når den bruges første gang! Ventiler godt! Først da kan maskinen bruges til at lave popcorn! 2. Tilberedning af popcorn: Tilberedning efter vejledningen er næsten perfekt, men man skal være opmærksom på følgende: I vejledningen står der: "VARME-knappen skal stå på ON position, så kan du fylde olie på og vente i ca. 5-6 minutter, indtil den er varm." Jeg anbefaler at vente til olien begynder at dampe og næsten ryge, hvilket var tilfældet for mig efter kun 4 minutter. "Sæt derefter TURN-knappen til ON-positionen og tilsæt majskernerne (om nødvendigt også lidt sukker) og luk låget." Ja, det kan du godt, jeg ventede 2-3 sekunder efter at have tilsat kornene, før jeg tilsatte sukkeret, delt i 2 portioner til venstre og højre side af gryden! Det betyder, at hele bunken ikke ligger ét sted, og rørestangen kan fordele sukkeret bedre. "Krydden skal tømmes og varmen slukkes, når frekvensen (ca. 2-3 sekunder) af kornene, der sprænger, falder." Det betyder, at hvis du venter så længe, at korn stadig sprænger hvert 2.-3. sekund, så er det for sent. Det er, hvad der skete for mig. Resultatet var, at sukker brændte i gryden første gang. Så når tordenvejret aftager (en mærkbar ende på mange sprængninger, ikke nok), skal du straks slukke for varmen (lad svinget fortsætte med at køre), vente et øjeblik og så tømme gryden. Dette var perfekte popcorn til mig, og intet brændte. Vedrørende den brændte gryde må jeg sige, at kundeservicen var meget høflig og forstående, så jeg fik en ny indergryde umiddelbart efter min reklamation (erstatning kun med el-viden!) Tager man højde for dette, fungerer maskinen perfekt og du kan se frem til meget velsmagende popcorn. En ting mere: Jeg anbefaler faktisk at bruge popcornolie – min var raps- og vindruekerneolie med naturlig smørsmag...simpelthen lækker! Held og lykke, hvis du vælger denne maskine!

Vis den originale anmeldelse

for 2 måneder siden Offentliggjort på Expondo Germany

1A Popcornmaskine

Jeg må sige om popcornmaskinen: Jeg er positivt overrasket, eller faktisk må jeg sige, den gør popcorn lige så gode, som jeg havde forventet! Der er dog et par ting at overveje her og også nogle omstændigheder, som jeg må kritisere: 1. Betjeningsvejledning inkluderet i leveringen: Der er en betjeningsvejledning inkluderet i den leverede pakke, men dette er ikke en rigtig betjeningsvejledning, men derimod et sikkerhedsdatablad. Det påpeger, at du skal scanne QR-koden for at læse de detaljerede brugs- og sikkerhedsinstruktioner, men hvis nogen ikke har internettet, står de så at sige uden instruktioner. Men du skal helt sikkert læse disse før du bruger maskinen! Der medfølger også et ark, der råder dig til at fjerne transporttapen fra rørearmen før brug - men det er meget vigtigere at påpege, at maskinen skal køres i 30 minutter uden påfyldning første gang, så de indledende dampe fra Teflon-belægningen kan slippe ud, når den bruges første gang! Ventiler godt! Først da kan maskinen bruges til at lave popcorn! 2. Tilberedning af popcorn: Tilberedning efter vejledningen er næsten perfekt, men følgende skal bemærkes: I vejledningen står der: "VARME-knappen skal være sat til ON position, så kan du fylde olie på og vente i ca. -6 minutter, indtil den er opvarmet." Jeg anbefaler at vente til olien begynder at dampe og næsten ryge, hvilket var tilfældet for mig efter kun 4 minutter. "Sæt derefter TURN-knappen til ON-positionen og tilsæt majskernerne (om nødvendigt også lidt sukker) og luk låget." Ja, det kan du godt, jeg ventede 2-3 sekunder efter at have tilsat kornene, før jeg tilsatte sukkeret, delt i 2 portioner til venstre og højre side af gryden! Det betyder, at hele bunken ikke ligger ét sted, og rørestangen kan fordele sukkeret bedre. "Krydden skal tømmes og varmen slukkes, når frekvensen (ca. 2-3 sekunder) af kornene, der sprænger, falder." Det betyder, at hvis du venter så længe, at korn stadig sprænger hvert 2.-3. sekund, så er det for sent. Det er, hvad der skete for mig. Resultatet var, at sukker brændte i gryden første gang. Så når tordenvejret aftager (en mærkbar ende på mange sprængninger, ikke nok), skal du straks slukke for varmen (lad svinget fortsætte med at køre), vente et øjeblik og så tømme gryden. Dette var perfekte popcorn til mig, og intet brændte. Vedrørende den brændte gryde må jeg sige, at kundeservicen var meget høflig og forstående, så jeg fik en ny indergryde umiddelbart efter min reklamation (erstatning kun med el-viden!) Tager man højde for dette, fungerer maskinen perfekt og du kan se frem til meget velsmagende popcorn. En ting mere: Jeg anbefaler faktisk at bruge popcornolie – min var raps- og vindruekerneolie med naturlig smørsmag...simpelthen lækker! Held og lykke, hvis du vælger denne maskine!

Vis den originale anmeldelse

for 5 år siden Offentliggjort på Amazon Germany

Popcorn som i biografen

Wow, pris-ydelsesforholdet er lige her. En robust maskine, der virkelig fremtryller popcorn på ingen tid. Hold varm funktion. Nem, selvforklarende betjening. Intet klæber, fordi gryden er belagt. Nem at rengøre. Popcorn smager som i biografen. Maskinen er dog tung, så den bør have en fast placering.

Vis den originale anmeldelse

for 10 måneder siden Offentliggjort på Expondo United Kingdom

Denne Pop Corn maskine var overskriften på vores sommerskolemesse!!

Med skolens PTA beslutter vi os for at investere i en popcorn-maskine af god størrelse for at rejse penge til vores skole på vores sommermesse og på tværs af andre begivenheder i løbet af året, og det var sådan en god idé!! Pop Corn-standen var den mest populære, vi stoppede ikke maskinen i næsten 3 timer, da vi konstant har kunder, der spørger efter vores popcorn, maskinens kapacitet var god til vores brug, da vi aldrig havde en kø, var let at bruge og inden for 2 mødre nåede vi at servere over 400 spande popcorn.

Vis den originale anmeldelse

for 2 år siden Offentliggjort på Expondo Germany

Top

God anbefaling! Flot design. Nem at rengøre og bedre popcorn end i biografen.

Vis den originale anmeldelse

for 4 år siden Offentliggjort på Amazon United Kingdom

Fantastisk produkt, let at bruge

Perfekt til det tiltænkte job, laver masser af lækre popcorn

Vis den originale anmeldelse

for 3 år siden Offentliggjort på Expondo Germany

God popcornmaskine

Efter 14 dages uregelmæssig drift, nu vores anmeldelse. Maskinen gør et meget værdifuldt indtryk. Alle sideflader er lavet af glas. Pænt skruet sammen med metal vinkelelementer. Låget er også lavet af metal. Alt i alt er der ikke noget negativt ved det første indtryk. Gryden er belagt på indersiden og er som alt andet indeni meget nem at holde ren. Ingen lang ventetid på lækre biografpopcorn. Den medfølgende betjeningsvejledning er forståelig, og alt det beskrevne kan nemt implementeres. Min konklusion: Kan varmt anbefales!

Vis den originale anmeldelse

for 3 år siden Offentliggjort på Expondo Germany

Super popcornmaskine

Med denne maskine kan du lave popcorn som i biografen på 3 minutter. 150g rækker til 2 personer, vi brugte bare mere sukker, det var ikke sødt nok. Den første maskine var gået i stykker. Udvekslingen var hurtig. Dejlig kundeservice.

Vis den originale anmeldelse

sidste år Offentliggjort på Expondo Germany

Popcorn med sukker er ikke muligt.

Ifølge support er enheden ikke egnet til at lave popcorn med sukker som i biografen. Sukkeret går op i røg og brænder. Hvem har brug for sådan noget?

Svar fra

Tak for din besked. Din feedback hjælper os meget. Vi arbejder i øjeblikket på en løsning, der kan tilbyde dig en bedre shoppingoplevelse i fremtiden. Vi kan gøre det. Tak for din tillid.
Vis den originale anmeldelse

sidste år Offentliggjort på Expondo United Kingdom

Super popcorn maskine

Jeg elsker denne popcornmaskine. For det første blev den leveret til tiden, og den laver gode popcorn, uden at gryden brænder. Nem at rengøre maskine og super kvalitetsmaskine. Vil anbefale dette til enhver tid

Svar fra

Tak for de positive og opmuntrende ord. Vi ser frem til at hjælpe dig i fremtiden med at få det gjort. Hav en god dag!
Vis den originale anmeldelse

Du er i gode hænder

på vores hjemmeside!

Vores mål er at kunne tilbyde bæredygtige produkter til konkurrencedygtige priser, alle stemplede med et kvalitetstegn i form af et design, som er udviklet i Tyskland. Vi har efterhånden mere end 100.000 tilfredse kunder, og vi arbejder fortsat på at udvikle nye løsninger, som opfylder vores kunders individuelle ønsker og behov.

Foretrukket af eksperter i hele verden
mere end 16 års erfaring
indenfor internethandel
3 MILLIONER
kunder har købt vores produkter