Trustpilot
(69) anmeldelser

Popcornmaskine - rødt tag

2.399,00 kr.
Prisen er inkl. 25% moms.

Vare: EX10010087

|

Model: RCPR-16E

Prisen er inkl. 25% moms.

På lager!

Levering ca. tirsdag 30. april
Hovedfunktioner
  • Høj ydelse - 1.600 W og op til 5 kg popcorn pr. time
  • Leveres inkl. popcornskovl og målebæger
  • Driftssikker - teflonbelægning, automatisk omrøring og overophedningssikring
  • Oplyst montre så man kan sælge på alle tidspunkter af døgnet
  • Let rengørligt rustfrit stål
Sikre betalingsmetoder
Leveringsinformationer
Returnering og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Karaktergivninger og anmeldelser


4.6

Baseret på 69 karaktergivninger

Sorter efter :

for 7 måneder siden Offentliggjort på Expondo Germany

Lille popcorn maskine

med en masse præstationer. Belægningen i gryden kunne være bedre, men produktet er fantastisk til prisen.

Vis den originale anmeldelse

for 5 måneder siden Offentliggjort på Expondo France

Perfekt

hurtig og kompatibel levering

Vis den originale anmeldelse

for 5 måneder siden Offentliggjort på Expondo Germany

Lille popcorn maskine

som ikke er så lille. Jeg blev lidt overrasket, da den store pakke ankom. En rigtig god maskine til prisen. Lad os se, hvad tiden bringer.

Vis den originale anmeldelse

for 4 år siden Offentliggjort på Amazon Italy

fantastisk produkt

ifølge beskrivelsen

Vis den originale anmeldelse

for 2 måneder siden Offentliggjort på Expondo Czech Republic

Super popcorn

Perfekt til prisen Hurtig levering 👍

Vis den originale anmeldelse

for 5 måneder siden Offentliggjort på Expondo Germany

Flot maskine

Virkelig flot enhed

Vis den originale anmeldelse

for 8 år siden Offentliggjort på Amazon Germany

Meget fint...

Virkelig en fed maskine...Hurtig levering, let at "opsætte" flot resultat...Desværre var maskinen lidt for stor til os og "de" sendte den tilbage uden problemer!God anbefaling!!!

Vis den originale anmeldelse

for 8 år siden Offentliggjort på Amazon Germany

Afgift

Vi brugte maskinen uafbrudt i to dage på 8 timer hver, og jeg må sige, at popcornene var meget velsmagende. Maskinen laver fantastiske popcorn og er simpelthen uovertruffen til denne pris.Jeg ville købe den igen med et hjerteslag. Bortset fra rengøringen skal man skrue og skille lidt ad, men efter 16 timer uden pause er det mere end acceptabelt.

Vis den originale anmeldelse

for 11 år siden Offentliggjort på Amazon Germany

Top popcornmager

Hvis du vil have ægte popcorn, der faktisk er overtrukket med sukker, altså karamelliseret – og ikke kun drysset med sukker, skal du helt klart bruge denne maskine. Her laves ægte popporno og ikke kun puffet is med sukkerdrys. På grund af dets dimensioner er apparatet kun egnet til husholdningsbrug i begrænset omfang - men hvis du kan lide at organisere en filmaften med venner derhjemme, eller har en håndfuld dværge løbende rundt derhjemme, eller planlægger for at tage til en børnefødselsdag oftere, er denne maskine det perfekte valg for dig. Vægtmæssigt er den bestemt ikke nem at putte under armen, men den er stadig nem at transportere for to personer. - Så det er en god idé at stille denne maskine på et robust bord med hjul, så kan du sagtens lade den virke ved siden af fjernsynet og rulle den tilbage i opbevaringsrummet sidst på filmaftenen Maskinen er så stor, at du kan ikke Brænde dine hænder på huset, som det er tilfældet med nogle andre små maskiner, når du forsøger at fjerne popcornene. Håndværksmæssigt er maskinen stadig pengene værd – især hvis man sammenligner priserne på forhånd. Men hvis du ønsker glasruder eller værdsætter ensartede spaltedimensioner, skal du grave meget dybere i lommerne og vil ikke være tilfreds med denne enhed Maskinen er meget nem at rengøre, da stort set alt kan skilles ad uden værktøjer. Dog skal non-stick belægningen i gryden håndteres som rå æg, dette er et reelt - men også det eneste - svage punkt ved maskinen Popcornene produceres meget hurtigt af maskinen, ladevolumen er tilstrækkelig selv til større arrangementer og drives af en lampe, der holdes varm og sprød i toppen og af en varmespiral nedefra. Ydermere kan maskinens respektive driftsstatus styres ved hjælp af tre kontakter, lys med varmespiral, popcorngryde og omrører i popcorngryden, så du kan holde popcornene varme i maskinen i længere tid uden at skulle bekymre dig om at resterne i gryden brænder på. Så hvis du vil have ægte popcorn og nogle gange har brug for større mængder, vil du virkelig nyde denne maskine.

Vis den originale anmeldelse

for 7 år siden Offentliggjort på Amazon Germany

Geilomat!

Hvilken del! Seriøst, jeg var lidt skeptisk i starten, især da jeg straks fandt glasskår i interiøret, da jeg pakkede det ud. Men disse var tilsyneladende resterne af en ulykke under emballeringen. I hvert fald var og er alt intakt og fungerer fint Jeg kunne ikke finde nogle skarpe kanter. Det eneste du måske skal gøre er at se nærmere på grydens holder og måske "bukke" den lidt; Fordi gryden engang sprang ud af sin holder under processen, og alt fedtet blev fordelt pænt ud over skiverne. Årsagen var, at låget på en eller anden måde satte sig fast, når du poppede popcornene, og tvang gryden ud af holderen. Men det var en unik ting. Popcornmaskinen gjorde sit arbejde perfekt, og alle elskede smagen..."...bedre end i biografen..." er bare et udsagn!

Du er i gode hænder

på vores hjemmeside!

Vores mål er at kunne tilbyde bæredygtige produkter til konkurrencedygtige priser, alle stemplede med et kvalitetstegn i form af et design, som er udviklet i Tyskland. Vi har efterhånden mere end 100.000 tilfredse kunder, og vi arbejder fortsat på at udvikle nye løsninger, som opfylder vores kunders individuelle ønsker og behov.

Foretrukket af eksperter i hele verden
mere end 16 års erfaring
indenfor internethandel
3 MILLIONER
kunder har købt vores produkter