Trustpilot

Rulleborde

Tilbud
Bakkevogn - 15 bakker - 150 kg
Royal Catering

Bakkevogn - 15 bakker - 150 kg

Mål (LxBxH)
73 x 53 x 171.5 cm
1.799,00 kr. 2.199,00 kr.
Tidsbegrænset tilbud
Laveste pris garanteret
Lav lagerstand
GRATIS LEVERING, 3-5 hverdage
Tilbud
Bakkevogn - 6 gastrobakker GN 2/1
Royal Catering

Bakkevogn - 6 gastrobakker GN 2/1

Mål (LxBxH)
67.8 x 59 x 94.8 cm
1.599,00 kr. 1.799,00 kr.
Tidsbegrænset tilbud
Laveste pris garanteret
På lager
GRATIS LEVERING, 2-5 hverdage

En serveringsvogn i rustfrit stål er et glimrende sted at opbevare tallerkener, bestik, bakker og andre køkkenredskaber i din restauration. Det rustfri stål er meget nemt at rengøre hvilket er en fordel ud fra et hygiejnisk perspektiv. Og du sparer tid og energi! Et rullebord til køkken fra Royal Catering har kapacitet til at bære en imponerende vægt op til 480 kg! I kategorien rulleborde finder du blandt andet praktiske bakkevogne. Ved køb af en stålvogn er leveringen naturligvis inkluderet i prisen.

Serveringsbord på hjul af høj kvalitet

Et køkken-rullebord er en glimrende løsning i storkøkkener hvor fødevarer skal kunne håndteres på en hygiejnisk og sikker måde. Det rustfri stål er slidstærkt og fremragende til forskellige typer køkkener - alt fra bagerier til hospitalskantiner. Den glatte overflade gør rengøringen af vognen til en barneleg, hvilket er en forudsætning i en professionel virksomhed, hvor alt skal gå hurtigt! Et stål-rullebord fra Royal Catering og Bartscher er af høj kvalitet og et resultat af det, der kendetegner tyske produkter: smart funktionalitet kombineret med et stilrent design. Du kan stole på at du får en holdbar stålvogn med en lang levetid, da produkterne har gennemgået en streng kvalitetskontrol.
En rustfri køkkenvogn giver ikke kun en fleksibel måde at flytte forskelligt køkkenudstyr, på grund af den høje vægtkapacitet kan de rustfri stålvogne rumme utrolige mængder service f.eks. tallerkener. Leder du efter andre måder at opbevare køkkenudstyr og redskaber på, kan du tage et kig blandt vores stålhylder, bestikholdere eller hvorfor ikke stålvaske? Andre praktiske opbevaringsmuligheder og arbejdsborde kan findes i kategorien stålmøbler. Vi hos expondo er sikre på at du finder lige det, du leder efter til din virksomhed – og til en fordelagtig pris. Bestil din serveringsvogn på hjul og få leveret gratis!

Rustfri stålvogne til alle formål

Som vi allerede har nævnt, har alle vores produkter og udstyr gennemgået strenge kontroller af sikkerhed og kvalitet, så du kan roligt bestille et stål-rullebord hos os. Men design er også vigtigt – noget der gennemsyrer hele expondos produktsortiment. Uanset om du leder efterhåndværks- og/eller industriudstyr, kan du være sikker på at produkterne hos expondo bevarer høj ydeevne og præcision. Produktsortimentet er bredt og alsidigt - vi har noget til næsten alle individuelle behov. Uanset om du driver et storkøkken, og har behov for produkter med høj belastningsevne, eller din restaurant er i en mindre skala - vi har alt hvad du skal bruge. Gennem vores lange samarbejde med vores producenter kan vi tilbyde kunderne meget favorable priser.
De produkter du finder på vores hjemmeside, opfylder alle EU's retningslinjer for kvalitet og sikkerhed, og er uundværlige når du driver en virksomhed, der håndterer fødevarer. Køkkenudstyr er altid en stor investering, så det er vigtigt at få noget for pengene i form af udstyr med lang levetid og høj ydeevne. Noget som vi hos expondo altid har lagt vægt på – vi vil tilbyde vores kunder den højeste kvalitet. De rustfri stålvogne er fremstillet til at fungere som arbejdsredskaber i både hotel- og restaurationsbranchen. Se dig gerne omkring i vores velassorterede onlinebutik. Vi har enormt mange kategorier og er overbevist om at du finder lige præcis det, du leder efter.

 

Hvad er forskellen på en normal serveringsvogn og en serveringsvogn til flasker?

En serveringsvogn til flasker har en ekstra kant der løber hele vejen rundt (se varenummer 10010353).