Trustpilot

Stålreoler

De praktiske ståreoler fra Royal Catering er kendetegnet ved en udsøgt materialekvalitet og en særlig stabil konstruktion. En reol i stål er perfekt til hygiejnisk opbevaring af forskellige køkkenredskaber. Stålreoler kan f.eks. bruges i kantiner, storkøkkener, grillbarer, laboratorier og kølerum. Royal Catering er din pålidelige samarbejdspartner indenfor restaurationsbranchen og fremstiller køkkenreoler og andre køkkenmøbler i stål. Se det store udvalg på expondos hjemmeside og husk at leveringen er gratis.

Hygienisk reol i stål til køkkenet

Stålmøbler er uundværlige i det velorganiserede køkken, i kantiner, slagterier og lagerrum på sygehuse. Udover stålmøbler af høj kvalitet forhandler Royal Catering køkkenapparater og køkkenredskaber.

En rustfri stålreol er den optimale løsning til at opbevare ingredienser så hygiejnisk som muligt. På Royal Caterings stålreoler kan du opbevare køkkengrej og levnedsmidler med og uden emballage, overskueligt og pladsbesparende. Stålreolerne har en høj maks. bærekraft og kan udnytte pladsen i lokalet optimalt.

Stålreolernes gennemtænkte konstruktion øger deres levetid så du kan bruge dem år efter år. De glatte overflader af stål er legende lette at rengøre med almindelige fedtopløsende rengøringsmidler. Skulle der sætte sig genstridigt snavs på overfladen, så anvend en skuresvamp i cirkelformede bevægelser.

Reolerne leveres inkl. skruer og alt nødvendigt tilbehør til montering. Det er legende let at samle reolen på bare et øjeblik. Udover stålreoler har Royal Catering serveringvogne og produkter der øger hygiejnen, f.eks. stålhåndvaske. Alle produkterne er praktiske og elegant designede.

Vi har også sorte stålreoler eller måske er I på udkig efter en tunglastreol?

Se også vore stålhylder , stålskabe og stålskamler.

Billige stålreoler i høj kvalitet fra Royal Catering

Anskaffelsen af stålmøbler er en af de tunge poster i budgettet. Hvis man skal udruste køkkenet, kantinen, lagerrummet, kølerummet eller laboratoriet kan det derfor betale sig at tage et kig på expondos store udvalg af stålmøbler. Takket være et godt samarbejde med fabrikanterne holdes priserne altid på et konkurrencedygtigt niveau. Royal Catering har efterhånden slået sit navn fast som en renommeret producent af udstyr til restaurationsbranchen. I expondos onlinebutik finder du udover stålmøbler et stort udvalg af produkter fra shawarma-knive til bensave.

Kombinationen af solide produkter med en høj funktionalitet til billige priser gør os til en kvalificeret samarbejdspartner. Hvis du udover stålmøbler ønsker køkkenapparater som frituregryder eller forskellige grill, er du hos expondo kommet til den rigtige hjemmeside.

Hvilken køkkenreol er bedst til fødevarer?

En køkkenreol af rustfrit stål er bedst da materialet er neutralt i kontakt med fødevarer.