Trustpilot
Ingen anmeldelser Vær den første til at anmelde dette produkt

Håndkædetalje - 3000 kg - 5 m

1.099,00 kr.
Prisen er inkl. 25% moms.

Vare: EX10030654

|

Model: SBS-FZ 3000/5M

Prisen er inkl. 25% moms.

På lager!

Levering ca. fredag 26. juli
stk.
Rabat
Pr. stk.
1+
0%
1.099,00 kr.
3+
5%
1.044,05 kr.
5+
10%
989,10 kr.
10+
15%
934,15 kr.
Hovedfunktioner
  • Kraftig og sikker kædetalje med en bærevne på 3000 kg
  • Mange anvendelsesmuligheder med en løftehøjde på 5 m
  • Betjening med håndkraft uden brug for tilslutning af strøm
  • Galvaniserede skruer, møtrikker, bolte og hærdet kæde der lever op til de høje krav indenfor industrivirksomheder
  • Løft forsvarligt med den effektive bremsemekanisme
Sikre betalingsmetoder
Leveringsinformationer
Returnering og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

Løft den tunge last med en kædetalje

En stålbjælke, motorblok eller stillads er for tunge til at løfte uden løftegrej. Kædetalje SBS-FZ 3000/5M fra Steinberg Systems er et brugervenligt løfteredskab der mangedobler din kraft, og gør det muligt at løfte en tung last. Kædetaljen har et væld af anvendelsesmuligheder og kan f.eks. bruges på byggeplads, i værksted eller lagerhal.

Sikkert og solidt løftegrej fra Steinberg Systems

Kædetaljen fra Steinberg Systems har en høj bæreevne på 3 tons. Den høje løftekapacitet skyldes den robuste konstruktion af stål og den stabile stålkæde der hæver lasten. De enkelte led i stålkæden har en diameter på 7 mm. Derudover er kæden hærdet. Skruerne, møtrikkerne og boltene er galvaniserede. Kædetaljen er resistent mod rust og lever op til de høje krav indenfor industrivirksomheder.
Med denne håndkædetalje kan du løfte genstande op til en højde på 5 m. Dette giver f.eks. mulighed for at få tingene ind i en lastbil eller flytte til et andet sted. Kædetaljen er rent mekanisk og du skal ikke tænke på tilslutning af strøm. Kædetaljen kan derfor tages med overalt hvor man har brug for den. De tre indbyggede tandhjul sørger for en optimal kraftoverførsel.
Kædetaljen hænges op i loftet eller en stålbjælke med den stabile krog. Krogen forneden er beregnet til lasten. Den er udstyret med en sikkerhedslås så lasten hænger forsvarligt i kæden. Når du hæver og sænker kæden, kan den til enhver tid blokeres i den ønskede position så du hele tiden har fuld kontrol over arbejdet med denne løftetalje.

TEKNISKE DETALJER

Karaktergivninger og anmeldelser


Sorter efter :

Du er i gode hænder

på vores hjemmeside!

Vores mål er at kunne tilbyde bæredygtige produkter til konkurrencedygtige priser, alle stemplede med et kvalitetstegn i form af et design, som er udviklet i Tyskland. Vi har efterhånden mere end 100.000 tilfredse kunder, og vi arbejder fortsat på at udvikle nye løsninger, som opfylder vores kunders individuelle ønsker og behov.

Foretrukket af eksperter i hele verden
mere end 16 års erfaring
indenfor internethandel
3 MILLIONER
kunder har købt vores produkter