Trustpilot

Termotasker og termokasser til mad

Udstyr til madudbringning 

Maden ud af ovnen, ned i en termokasse til mad og ud til kunden! For at madudbringningen skal foregå så effektivt som muligt, har expondo et stort udvalg af udstyr til madudbringning, herunder en varmekasse til mad, termorygsæk og pizzataske. 

Termo- og pizzatasker 

Vores termo- og pizzatasker er beregnet til hurtig udbringning af mindre mængder mad. De letvægtige termotasker er isoleret med skumgummi og alufolie indeni som holder maden på den perfekte serveringstemperatur. De lukkes med brede velcrolukninger. Dermed er indholdet altid sikkert opbevaret. 

Termotaskerne er udstyret med bærehanke og remme til transporten. Det vandafvisende materiale beskytter maden i alt slags vejr. For den nødvendige stabilitet sørger en hård plade i bunden af termotasken. Den holder sølvbakkerne med mad vandrette og sørger for at de ikke vælter. 

Til pizzabude har vi særlige pizzatasker beregnet til pizzabakker. Taskerne har plads til flere pizzabakker. Taskens form forhindrer at pizzaerne rutsjer rundt. Dermed bliver salami, oliven m.m. ovenpå pizzaen. 

Tip: Se også i vores kategori pizzaovne. Her har vi et stort udvalg af pizza-udstyr. 

Termorygsæk til cykelbude og løbehjulsbude 

I større byer hvor madbude anvender cykler og løbehjul, er det ideelt med en termotaske-rygsæk (som 10330026 og 10012085). Vores termorygsække er resistente mod vind og vejr. De har en stor åbning hvormed de hurtigt kan fyldes og tømmes. Det kompakte format og de polstrede stropper sørger for en behagelig vægtfordeling, så termorygsækken sidder bekvemt på ryggen. Velcrolukningerne holder rygsækken sikkert tillukket. Udover skulderstropperne har vores termorygsække en yderligere bærehank. 

Termokasser til gastrobakker 

Til større leveringer og catering-service med transport af gastrobakker er det bedst med en termokasse til mad (som 10011868). De store termokasser til gastrobakker fyldes enten foroven eller foran. Skinnerne i siderne sørger for at gastrobakkerne holdes sikkert fast under transporten. 

Find den termokasse der passer bedst til dig på expondos hjemmeside hvor vi også har et stort udvalg af udstyr til grillbarer. Derudover tilbyder vi termobeholdere af rustfrit stål til transport af drikkevarer, suppe, gryderet osv. Nogle af termobeholderne har en tappehane til bekvem ophældning af drikkevarer. 

Frisk mad i termomadkasse til kunderne 

Termokasserne i vores sortiment kan både bruges til kold og varm mad. Isoleringen med skumgummi og alufolie sørger altid for den rigtige temperatur. Køleelementer og is kan forlænge det tidsrum hvor maden holdes kold. 

Det ekstratykke låg med isolerende kant sørger for at tillukke termokassen tæt. Maden kan holde sig på den rigtige serveringstemperatur i flere timer. En ventil i låget sørger for den nødvendige udluftning. 

Vores termomadkasser har tre store fordele: De er resistente mod vind og vejr, de er rummelige og af god kvalitet. 

Selv i dårligt vejr kan kunderne få udbragt den gode mad. Vores pizzatasker og termomadkasser er fremstillet af vandtæt og solidt materiale. Polyester og tykt EPP-skumgummi beskytter maden mod nedbør. Vælg mellem de mange forskellige størrelser termomadkasser til mindre udbringninger og catering-udstyr. Vi har modeller med plads til mange pizzabakker og gastrobakker. Termokasserne er fremstillet af de bedste materialer i en førsteklasses forarbejdning. Dette sikrer at du kan koncentrere dig helt og fuldt om din restauration. 

Med expondo har du en erfaren samarbejdspartner ved din side til din restaurant, grillbar eller pizzeria. Se også vores varmemontrer og vertikalgrill. Vi har et stort udvalg af professionelt udstyr til grillbarer, pizzeriaer og restauranter.