Trustpilot
Tilbud
(8) anmeldelser

Fritstående markise - 2,6 x 3 m - beige

1.299,00 kr. 2.099,00 kr.
Prisen er inkl. 25% moms.

Vare: EX10250053

|

Model: UNI_GAZEBO_ 3X2.5T

Laveste pris garanteret
Prisen er inkl. 25% moms.

På lager!

Leveringstid ca. 3-5 hverdage
Hovedfunktioner
  • din nye yndlingsplads under markisen når du skal slappe af
  • Materiale af 180 g/m² tykt polyester der beskytter mod sol
  • stabil konstruktion – ramme af pulverlakeret stål
  • Elegant og moderne design udsmykker din have eller terrasse
Sikre betalingsmetoder
Leveringsinformationer
Returnering og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Karaktergivninger og anmeldelser


3.8

Baseret på 8 karaktergivninger

Sorter efter :

for 3 år siden Offentliggjort på Expondo United Kingdom

Baldakin

Hurtig og effektiv service fra expodo. Holdt os informeret hvert skridt på vejen. En ven rejste den til mig, og mellem os tog 2-3 timer, var ikke svært, hvis du lagde alle brikkerne ud først. Når det først er rejst, ser det godt ud og tjener formålet med et shelterområde over en lille gårdhave øverst i vores have overhængt med træer. Vi ønskede at stoppe blade og fugleklatter ødelægge vores terrasse, hvilket det gør og giver os et dejligt skyggefuldt område at sidde på. Virker også meget robust, jeg håber det holder mange år. Jeg håber også, der er mulighed for et reservedæksel, som jeg vil spørge ind til. Vi anser dette for et godt køb

Vis den originale anmeldelse

for 2 år siden Offentliggjort på Expondo Finland

3

Ikke til regnen God til solskin. Let at sætte op. Men når det regner, samler det vand på den nederste del og på ryggen. En masse. Så jeg var nødt til at lave ekstra plastik under lærredet for at holde på lærredet.

for 3 år siden Offentliggjort på Expondo United Kingdom

Elsker min solsejl.

Elsker min solsejl. Det tog os 3 at sætte det sammen. Havde kun et problem - der manglede et skruehul på den midterste topstiver - løses nemt med en boremaskine. Det er robust og ser godt ud. Bare vær forsigtig, hvis det regner - vand har en tendens til at samle sig i dykkerne foran, og vi er nødt til at blive ved med at vælte det ud, farer ved at leve i det nordlige England.

Vis den originale anmeldelse

for 3 år siden Offentliggjort på Expondo Netherlands

Fint solsejl

Det er en flot solsejl, nem at samle ved at følge instruktionerne nøje. Sørg for at sætte alt sammen, der hører sammen, for at undgå forvirring. Også de forskellige møtrikker og bolte. Skærmen er uegnet i kraftig regn. Så anbefaler jeg midlertidigt at fjerne kluden.

Vis den originale anmeldelse

for 3 år siden Offentliggjort på Amazon Germany

Solbeskyttelse

Jeg købte den som solbeskyttelse til vores kattebalkon. Det tjener sit formål godt, og jeg er tilfreds med det indtil videre.

Vis den originale anmeldelse

for 3 år siden Offentliggjort på Expondo Netherlands

Pavillon a la parasol

Der er stort set intet galt med en pavillon, der er fremstillet i Polen. Passformen af delene skal være opmærksom på, min indeholdt 4 stk. bore huller forkert og matchede ikke. Derudover ville en klarere instruktionsmanual være bedre, det kræver en vis teknisk viden at samle, men hvad der er endnu vigtigere er den korrekte rækkefølge af montering. Alt i alt står den, og vi fik den på det rigtige tidspunkt! Den har allerede fjernet en masse sol, og vi har det godt med en lounge nedenunder!

Vis den originale anmeldelse

for 2 år siden Offentliggjort på ManoMano France

Selvom lærredet er regnbestandigt, forbliver der akkumuleret vand i den nederste del af pergolaen. Når den først er samlet er den smuk.

Vis den originale anmeldelse

for 3 år siden Offentliggjort på Expondo United Kingdom

Ikke når det regner

Expondo var gode til købet og leveringen. Selve Gazebo-rammen er i orden, selvom midterstangen havde et lille twist i sig. Lærredsdækslet er virkelig stramt til at passe og belaster syningen af de knogler, der fastgør dækslet til rammen. Et par dage efter at have sat det op regnede det for første gang i et stykke tid, problem 1 regnvandet samlede sig i den nederste forreste og øverste bagside af lærredet, den nederste sektion resulterede i pools med mange liter vand og vægt, og mere spænd på syningen af de knæk, der holder dækslet, hvilket gav problem 2 ved at tilføje belastning til samlingsboltene på forrammen, så jeg nu bliver nødt til at tilføje skiver til boltene, der forbinder fra-rammen for at styrke den, så den beskadiger ikke rammen. Problem 3 er, at regnen siver gennem låget, så vores havemøbler blev våde. Den forreste del af rammen er i den korrekte vinkel for at vand kan løbe af, men da dækslet har en vis strækning i sig, løber vandet IKKE af og samler sig kun i de nederste og øverste sektioner, ikke godt. Så jeg vil ikke anbefale, hvis du bor hvor som helst det kan regne. Jeg vil anbefale, at producenten ændrer dækslets materiale til noget uden stræk eller gennemgår tilføjelser til rammen for at forhindre, at vand samler sig, styrker dækslet omkring alle syninger, hvor vipperne er placeret, og leverer også skiver til alle boltene. forhindre belastning af forreste og bagerste rammesamlinger.

Vis den originale anmeldelse

Du er i gode hænder

på vores hjemmeside!

Vores mål er at kunne tilbyde bæredygtige produkter til konkurrencedygtige priser, alle stemplede med et kvalitetstegn i form af et design, som er udviklet i Tyskland. Vi har efterhånden mere end 100.000 tilfredse kunder, og vi arbejder fortsat på at udvikle nye løsninger, som opfylder vores kunders individuelle ønsker og behov.

Foretrukket af eksperter i hele verden
mere end 16 års erfaring
indenfor internethandel
3 MILLIONER
kunder har købt vores produkter