Trustpilot
(9) anmeldelser

Saunaovn - 8 kW - 30 til 110 °C

1.499,00 kr.
Prisen er inkl. 25% moms.

Vare: EX10250222

|

Model: UNI_SAUNA_G8.0KW

Prisen er inkl. 25% moms.

Levering ca. fredag 26. april
Hovedfunktioner
  • Kraftig ovn med en effekt på 8 kW
  • Nem at installere og betjene
  • Kort opvarmningstid til 110 °C
  • Langtidsholdbar og vandresistent konstruktion
  • Nem at transportere
Sikre betalingsmetoder
Leveringsinformationer
Returnering og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Karaktergivninger og anmeldelser


4.6

Baseret på 9 karaktergivninger

Sorter efter :

for 2 måneder siden Offentliggjort på Expondo Germany

pris-ydelse

Super nem installation (bør altid udføres af en elektriker) Jeg er en til at grine. Pris ydeevne uovertruffen. Omkostningerne til reparationen ville have været mere. Kvalitet. En forbedring jeg vil foreslå er tilslutningsterminalen

Vis den originale anmeldelse

sidste måned Offentliggjort på Expondo Netherlands

Opløst

Lille problem løst meget professionelt. Sådan skal det være! Tak!👍

Vis den originale anmeldelse

sidste måned Offentliggjort på Expondo Austria

Saunavarmer hurtig levering godt produkt

Jeg modtog saunaovnen, som fungerer som erstatning for en 18 år gammel varmeovn, inden for 5 dage (med en weekend imellem) efter leveringsmeddelelsen. Produktet svarer nøjagtigt til beskrivelsen og var allerede i drift efter 2 timer. Udveksling enkel og uproblematisk.

Vis den originale anmeldelse

for 2 år siden Offentliggjort på Expondo Germany

Saunavarmer med et godt pris/ydelsesforhold

Ovnen tjener fuldt ud sit formål. Den varmes hurtigt op og spreder en behagelig varme. Montering og elektrisk tilslutning er let. Efter en halv time ved første opvarmning er den tilhørende lugtudvikling forbi.

Vis den originale anmeldelse

for 23 dage siden Offentliggjort på Expondo Germany

Saunaovn

Desværre var der skader ved første levering. Returnering og ombytning var problemfri. Den nye ovn fungerer perfekt.

Vis den originale anmeldelse

sidste måned Offentliggjort på Expondo Austria

Ingen kommentar.

Vis den originale anmeldelse

for 3 år siden Offentliggjort på Expondo Switzerland

Billig enhed med overraskende ret kompleks montering

Ovnen tjener sit formål – pris/ydelse: meget god. Leveringstiden svarer til annonceringen; emballagen er god. Oplysningerne om produktet er utilstrækkelige. Beskrivelsen på hjemmesiden svarer i væsentlige dele ikke til brugsanvisningen: - Ifølge denne skal ovnen installeres 20 cm fra gulvet; Det første billede viser dog en gulvmodel og der står kun "Vægmontering muligt". Dette er dog absolut nødvendigt for at luftcirkulationen kan fungere. - Vægbeslaget er ikke gennemtænkt. Med normale skruer kan brændeovnen kun tilsluttes fast til væggen, hvis du bruger en offset skruetrækker. (Tip: brug en hjælpekonstruktion eller unbraconskruer) - For at montere strømkablet skal der bores eller saves et hul igennem hård plast (ingen aftagelige stik). - Termostaten er ikke indbygget, men skal (fornuftigt!) monteres i loftet og indgår i styreenheden, som kan købes separat. - Ved første gangs brug brænder et rygende beskyttende lag af varmeelementerne. Først efter cirka en times opvarmning med åben dør kan saunaen bruges uden lugtudledning. - Der er ikke nævnt i beskrivelsen, at der ikke medfølger strømtilslutningskabel.

Vis den originale anmeldelse

for 6 måneder siden Offentliggjort på Expondo Germany

Ingen kommentar.

Vis den originale anmeldelse

for 2 år siden Offentliggjort på Expondo Germany

Saunavarmeren fungerer godt... hvis du tilslutter den rigtigt...

De bestilte varer blev leveret meget hurtigt inden for to dage. Det var overraskende godt, for i første omgang blev der annonceret en leveringstid på 6 dage. Desværre blev den elektriske forbindelse til saunaovnen et problem. Den elektriske tilslutning er ikke beskrevet nærmere i betjeningsvejledningen: der står kun "400V 3N, 5x2,5". Der er hverken et kredsløbsdiagram eller information om tildelingen af tilslutningsklemmerne. Der er trods alt et sølvmærkat med tilslutningsbetegnelserne i saunaovnens tilslutningsboks. Dette klistermærkes placering og størrelse passede dog ikke til tilslutningsterminalen. Det resulterede i, at jeg i første omgang tilsluttede ovnen forkert, at en af de tre sikringer straks udløste og ovnen ikke fungerede korrekt. Jeg klagede derefter over saunavarmeren og modtog et returnummer inden for to dage. Da jeg pakkede varerne, kiggede jeg igen nærmere på tilslutningsterminalen og genkendte fejlen med den forkerte tildeling af terminalerne. Efter at jeg tilsluttede saunaovnen korrekt, fungerede den perfekt. Min konklusion: Grade 2...3 for teknisk kyndige mennesker, Grade 5, hvis det er for "normale forbrugere".

Svar fra

Tak for din mening. Vi arbejder konstant på at forbedre vores produkter og vores service.
Vis den originale anmeldelse

Du er i gode hænder

på vores hjemmeside!

Vores mål er at kunne tilbyde bæredygtige produkter til konkurrencedygtige priser, alle stemplede med et kvalitetstegn i form af et design, som er udviklet i Tyskland. Vi har efterhånden mere end 100.000 tilfredse kunder, og vi arbejder fortsat på at udvikle nye løsninger, som opfylder vores kunders individuelle ønsker og behov.

Foretrukket af eksperter i hele verden
mere end 16 års erfaring
indenfor internethandel
3 MILLIONER
kunder har købt vores produkter