Trustpilot
(1) anmeldelse

Telt-pavillon - 3 x 3 m - 180 g/m² - beige

1.999,00 kr.
Prisen er inkl. 25% moms.

Vare: EX10250437

|

Model: UNI_PERGOLA_3X3T_U

Lav lagerstand

Skynd dig! Der er kun få varer tilbage!

Prisen er inkl. 25% moms.

På lager!

Levering ca. fredag 26. juli
stk.
Rabat
Pr. stk.
1+
0%
1.999,00 kr.
3+
5%
1.899,05 kr.
5+
10%
1.799,10 kr.
10+
15%
1.699,15 kr.
Hovedfunktioner
  • Billig pavillon der bliver den nye yndlingsplads i haven, til grillfest og fødselsdag
  • Restauranter kan øge deres indtjening ved at give gæsterne en skyggefuld plads om dagen og en hyggelig atmosfære om aftentimerne
  • Beigefarvet tagpresenning der beskytter mod sol
  • elegant telt-pavillon med charmerende bladornamenter på benene der passer ind i alle havemiljøer
  • nem at slå op – alt tilbehør til montering medfølger
  • stabilt stel af pulverlakeret jern – langtidsholdbart, fri for metalsplinter, resistent mod rust og miljøvenligt
Sikre betalingsmetoder
Leveringsinformationer
Returnering og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

Telt-pavillon - 3 x 3 m - 180 g/m² - beige

Pavilloner blev udbredte i baroktiden hvor de gjorde en god figur i adelstandens parker og haver. Følg op på denne trend med transportabel telt-pavillon UNI_PERGOLA_3X3T_U fra Uniprodo der kan bruges til enhver havefest. Telt-pavillonen er UV-resistent. Det er legende let at slå dette pavillon-telt op på et øjeblik. Den langtidsholdbare, forsirede metalramme er resistent mod rust og overbeviser med sin høje stabilitet. Uanset om du skal bruge telt-pavillonen i en privat have eller en haverestaurant, kan du og dine gæster få stor glæde af denne telt-pavillon fra Uniprodo.

Skyggefuld plads i dagtimerne med billig pavillon fra Uniprodo

Tagpresenningen er fremstillet i specialpolyester med en tykkelse på 180 g/m2 som gør telt-pavillonen robust og slidstærk. Materialet er modstandsdygtigt.
Telt-pavillonen er fremstillet i et førsteklasses materiale der beskytter mod skadelige UV-stråler, så gæsterne ikke bliver solskoldede. Særligt i højsommeren kan telt-pavillonen være et rart skyggefuldt sted under havefesten. Mad- og drikkevarer holder sig under taget friske og indbydende i længere tid.
Spontane fester og ændringer af planer i sidste øjeblik er ikke noget problem med denne telt-pavillon der er legende let at montere og afmontere på kun et øjeblik ved hjælp af den medfølgende brugsanvisning.
Stellet til denne havepavillon er fremstillet i pulverlakeret jern med æstetiske forsiringer. Stellet overbeviser i kraft af sin stabilitet og modstandsdygtighed over for fysisk skade, rust og ridser. Takket være lakeringen beholder farven sit pæne udseende over lang tid. Det er muligt at fastmontere telt-pavillonen til underlaget med skruer.

TEKNISKE DETALJER

Karaktergivninger og anmeldelser


4.0

Baseret på 1 karaktergivning

Sorter efter :

for 3 år siden Offentliggjort på Amazon Spain

Have pergola

Jeg har brugt dette produkt til at skabe et mødelokale for at beskytte os mod solen i de varmeste måneder.Sammenstillingen er meget enkel, hele processen er meget godt forklaret, og jeg har ikke haft brug for hjælp til at udføre den.

Vis den originale anmeldelse

Ofte stillede spørgsmål

Medfølger alt tilbehør til montering?

Ja, telt-pavillonen leveres inkl. alt tilbehør til montering.

Er det muligt at hænge lyskæder under taget på teltpavillonen?

Ja, det er muligt at anbringe lyskæder under teltpavillonens tag og derved skabe en hyggelig stemning på de herlige sommeraftener.

Du er i gode hænder

på vores hjemmeside!

Vores mål er at kunne tilbyde bæredygtige produkter til konkurrencedygtige priser, alle stemplede med et kvalitetstegn i form af et design, som er udviklet i Tyskland. Vi har efterhånden mere end 100.000 tilfredse kunder, og vi arbejder fortsat på at udvikle nye løsninger, som opfylder vores kunders individuelle ønsker og behov.

Foretrukket af eksperter i hele verden
mere end 16 års erfaring
indenfor internethandel
3 MILLIONER
kunder har købt vores produkter