Trustpilot

Candyfloss-maskiner

Den klæbrige masse får tænderne til at løbe i vand hos børn og voksne i alle aldre. Uanset om det drejer sig om børnefødselsdage eller andre arrangementer, vil en candyflossmaskine fra Royal Catering vække opmærksomheden. Candyflossmaskinerne i denne kategori er særligt designet til køb og salg af candyfloss. Maskinerne har en høj produktionsevne så man kan tilberede candyfloss nemt og hurtigt. Det er muligt at servere flerfarvet og klæbrig candyfloss så ens bod bliver et tilløbsstykke.

Med en candyflossmaskine fra expondo kan du arbejde effektivt og gøre indtryk på kunderne

Med en candyflossmaskine fra Royal Catering giver du altid et godt indtryk. Maskinerne er innovative og udført i et attraktivt design. Derudover har de et væld af praktiske, tekniske detaljer. Og en candyflossmaskine fra expondos onlinebutik er altid konstrueret af førsteklasses materialer som rustfrit stål.

Candyflossmaskinerne har en høj effekt på op til 1.500 W, de varmer hurtigt op og bliver klar til brug. Maskinerne er derfor perfekte til at efterkomme en høj efterspørgsel uden kødannelse.

Maskinerne er i stand til at producere op til 4 kg candyfloss på en time. Dette er mere end fire gange så meget som en almindelig candyflossmaskine på markedet! En candyflossmaskine fra expondo er derfor det perfekte valg til at forsyne mange kunder med lækker candyfloss.

Candyflossmaskinerne er nemme at betjene med den automatiske temperaturkontrol. Maskinerne til professionel brug har en drejeenhed af rustfrit stål som er solid, og nem at rengøre efter brug. På det digitale display har du på de fleste maskiner overblik over den aktuelle strømstyrke. Nogle modeller har et belyst LCD-display hvor man kan aflæse alle indstillingerne.

Med en professionel candyflossmaskine kan man sælge farvestrålende candyfloss på festival, forlystelsespark, jule- og kræmmermarked, biograf, gadefest, skolegårdsfest m.m. En candyflossmaskine vil altid vække gæsternes opmærksomhed, uanset hvilken type arrangement det drejer sig om. Hvis du ønsker en mindre candyflossmaskine til privat brug, kan du også finde det i denne kategori.

Beskyttelseskuppel, vogn og måleske – så er candyflossmaskinen klar til brug

Hos expondo er det ikke kun muligt at købe en candyflossmaskine. Vi sælger også tilbehør som beskyttelseskuppel, vogn, målebæger og candyfloss-net.

En beskyttelseskuppel har en lang række fordele, bl.a. beskytter den mod stød og slag, varmepåvirkning, støv og urenheder. Vores candyflossvogne har derudover en skuffe til opbevaring af sukker, candyflosspinde og andet tilbehør. Ved købet af en candyflossmaskine får du en drivrem og en måleske til sukker gratis.

Hvis du leder efter tilbehør til din candyflossmaskine, er du kommet til den rigtige hjemmeside. Vi har både vogne, candyfloss-net, beskyttelseskuppel og måleske til sukker.

Anvendelsen af førsteklasses materialer, de fremragende tekniske egenskaber, den nemme betjening og rengøring gør expondos candyflossmaskiner til noget ud over det sædvanlige. Bestil allerede i dag en candyflossmaskine i vores onlinebutik! Udover professionelle candyflossmaskiner kan du finde vaffeljern , franske hotdog-maskiner og andet udstyr til kræmmer- og julemarkeder på vores hjemmeside. Se også vores popcornmaskiner som kan begejstre børn og voksne igen og igen.

Er det for kedeligt med candyfloss med normal sukker på julemarkedet? Så anvend frugtfarve eller aromatiseret sukker! Der findes levnedsmiddelfarve i rød, blå, gul og lyserød. Den færdige candyfloss får så en af disse farver. Smagen kan justeres med forskelligt aromasukker eller levnedsmiddelaroma. Særligt hos børn er dette vældig populært. Hvis du vil sætte prikken over i’et til børnefødselsdagen, er en candyflossmaskine fra expondo.dk det helt rigtige.

Fordelene ved en candyflossmaskine fra expondo:

  • Du kan tilberede en stor mængde candyfloss på markedspladser, i forlystelsesparker og til skolegårdsfester
  • Effekt på 420 W, 1300 W eller 1500 W
  • Nem betjening og rengøring
  • Førsteklasses materialer til billige priser

Kan jeg tilberede farvet candyfloss?

Ja, candyflossmaskinerne kan anvendes med levnedsmiddelfarve.