Trustpilot

Køkkenudstyr

Tilbud
Termopot - 5 liter
bredeco
(45)

Termopot - 5 liter

Mål (LxBxH)
30 x 23.5 x 51.5 cm
639,00 kr. 689,00 kr.
Tidsbegrænset tilbud
Laveste pris garanteret
På lager
GRATIS LEVERING ca. 27.5

Køkkenudstyret fra expondo er af høj kvalitet og beregnet til at gøre det daglige arbejde nemmere i din virksomhed indenfor hotel- og restaurationsområdet samt catering. Vi har alt til en professionel storkøkkenindretning. Og vi har et stort udvalg af køkkenapparater til restauranter såvel som private kunder. Vores eget varemærke Royal Catering er udviklet i samarbejde med køkkenchefer, alle eksperter i lighed med vores kunder. Nyd godt af vores mange tilbud på køkkenudstyr med gratis forsendelse til Danmark. 

Det rigtige til din restauration 

Af erfaring ved vi at valget af det rigtige køkkenudstyr er det, det kommer an på. Vi tilbyder kun produkter der lever op til de høje kvalitetskrav indenfor hotel- og restaurationsbranchen. 

Anvendelsen af kvalitetsmaterialer er centralt i fremstillingen af solidt køkkenudstyr. Vores produktudvalg er udviklet i nært samarbejde med køkkenchefer. Vi står derfor altid til rådighed med kompetent produktrådgivning. 

I vores onlinebutik er produktkategorierne sorteret efter emne, f.eks. hoteludstyrudstyr til grillbarer og markedpladser

Restaurantudstyr af høj kvalitet 

Mange virksomheder indenfor restaurationsbranchen arbejder stort set uafbrudt. Køkkenudstyret skal derfor kunne holde til en konstant belastning. Hos expondo tager vi tingene i egen hånd og tester selv alt vores køkkenudstyr for at sikre den allerhøjeste kvalitet. På dette grundlag vokser vores produktudvalg hver eneste dag. 

Som erfaren forhandler af køkkenudstyr ved expondo hvad kokken og køkkenassistenterne har brug for i det daglige køkkenarbejde. Vi kan derfor understøtte med kvalitetsprodukter og ekspertise baseret på årelang erfaring i køkkenet. 

Fordele 

  • Køb restaurantudstyr direkte fra leverandøren ✓ 

  • Gratis forsendelse til Danmark ✓ 

  • Gratis rådgivning når du har brug for det ✓ 

  • Gratis returforsendelse ✓ 

  • 30 dages returret ✓ 

  • 3 års garanti ✓ 

  • Et stort produktudvalg og et væld af tilbehør ✓ 

  • En fremragende sammenhæng mellem pris og kvalitet ✓ 

  

Køkkenudstyr online fra A til Z 

I restaurationsbranchen er det vigtigt at arbejde hurtigt og effektivt så man kan efterkomme gæsternes efterspørgsel, og hertil kræves det helt rigtige udstyr. Vi har et stort udvalg på vores hjemmeside, lige fra kontaktgrill og dönergrill til popcornmaskinerpandekagepander og candyflossmaskiner. Vi udvider til stadighed vores produktsortiment og gør vores bedste for at varerne bliver afsendt så hurtigt som muligt til kunderne. Og det bedste ved det hele er at du kan bestille varerne 24 timer i døgnet på vores hjemmeside! 

Hurtigt, nemt og enkelt! 

Der er en lang række fordele ved at handle hos expondo! Uanset om du allerede har en virksomhed, eller er ved at starte en, og har brug for restaurantudstyr eller hoteludstyr. Tag et kig i vores kategori køkkenudstyr og tilføj dine ønsker til din huskeliste. Så har du en samlet oversigt mens du overvejer, hvad du helst vil bestille.